nrk.no

Dekning for DAB

Kategorier: Nettjenester & Radio


Norkring lever en tjeneste hvor du kan se hvor bra DAB-dekning forskjellige områder i Norge har. Du kan zoome inn, panorere rundt ved å dra i kartet, eller søke etter gater og steder i søkeboksen til høyre.

Dekning for DAB i Norge

4 kommentarer

 1. Martin Bekkelund

  Takk for tips! Greit å vite at jeg fortsatt bør vente litt før jeg kjøper DAB-radio på hytta.

  Ellers må jeg si meg svært fornøyd med DAB, men samtidig har jeg dessverre ikke satt meg tilstrekkelig inn i diskusjonen som har pågått en stund.

  Svar på denne kommentaren

 2. Eirik Solheim (NRK)

  «Har NRK ennå ikke innsett at DAB var foreldet nesten før det i det hele tatt kom noen DAB-produkter på markedet i Norge?»

  NRK er en stor bedrift med mange forpliktelser. Kjernen i redaksjonen her på NRKbeta jobber mest med tjenester for nett og mobil. Vi klarer oss stort sett fint uten både DAB, bakkenett, kabel-TV, triple-play, MHP, DVB og alt annet som handler om tradisjonell gammeldags lineær utsendelse.

  Gi oss skikkelig tilgang til internett via bredbånd og mobil så klarer vi oss.

  Men, det foregår digitalisering av alle mulige distribusjonsformer for tiden og vi har planer om å dekke hele bildet her på NRKbeta. Enten vi trenger DAB eller ikke. 😉

  Svar på denne kommentaren

 3. Daniel Aleksandersen

  Jeg har nylig kjøpt meg en digitalradio selv! Jeg ser ikke noe særlig på TV så å bruke penger på det er ikke aktuelt. Valget falt på en Revo Pico + med TimeShift (lagringsbasert).

  Jeg kjøpte den primært som en reserveløsning for dager jeg ikke har internett. Den har dog fått plass på kjøkkenet så jeg ser ikke bortifra at den vil bli flittigere brukt enn hva jeg først anslo.

  Så…datainteresserte/frelste kan også sette pris på mer tradisjonell kringkasting!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.