nrk.no

Dagens covermann

Kategorier: Foto & Moro


Om du ikke har lyst til å fikle med scanner og Photoshop noen timer, er MagMyPic et nettsted som hjelper deg å bli covermann eller -dame på Time, Rolling Stone, Playboy etc. Finn et passende bilde av deg selv, og vips har du 8 forsider å velge mellom.

Cover

Du kan dessverre ikke endre tekstene på forsidene.

4 kommentarer

  1. Lag ditt eget cover

    […] Om du ikke synes MagMyPic var noe, så har du uendelig med muligheter hos fd’s Flickr Toys. Du kan enten bruke bilder du har lagret på Flickr eller laste opp egne filer. Og du kan sette alle overskrifter og tekster på forsiden selv, med full kontroll over farger og fonter. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.