nrk.no

Headweb er på nett

Kategorier: DRM,Film,Netthandel & Windows


Headweb som vi skrev om i begynnelsen av september, er nå på nett. I Headwebs nettbutikk kan du kjøpe fulle spillefilmer uten DRM, som du kan beholde så lenge du vil.

Dessverre er det bare Windows-versjon foreløpig (og det liker vi jo ikke), men filmer uten DRM er en bra nyhet. Utvalget er mye svenskt, endel dokumentarer og spesielle interesser. Headweb lover at det kommer flere filmer snart.

På grunn av rettighetene til filmene får de bare lov til å selge til kunder med svenske betalingskort. Det er uansett interessant å se at det går an å få til butikker der man kjøper filmer i full kvalitet til odel og eie, og ikke bare leier dem som mange andre løsninger er basert på.

Headwebs nettbutikk

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.