nrk.no

CSI etterforsker mord i Second Life

Kategorier: Det sosiale nettet & Spill


I neste uke blir det masse nye medlemmer i Second Life (og det kommer ikke til å være bare markedsførere og reklamefolk). I neste episode av CSI:NY må etterforskerne inn i Second Life for å finne en morder som har tatt livet av en annen Second Life-bruker. Og på CSIs nettside vil man finne link til Second Life, og få tilbud om å besøke CSIs lab i Second Life:

CSI:NY fans will be encouraged to join Second Life and investigate the case by following a link on the CBS website. CSI:NY will have three options for CSI-related inworld activities. The first option will allow viewers to walk around virtual New York buildings and visit a CSI lab and play forensic games.

Kanskje vi må la noen av scenene i de nye episodene av Kodenavn: Hunter foregå på NRK-øya i Second Life? (Må bare ta bort Rubenmann først). Eller har du noen andre forslag?

Some reports suggest that Second Life could see one million new user signups following the CSI:NY episode going to air, however it will be more interesting to see how many of the new users will stick around.

4 kommentarer

 1. Som jeg tidligere har ytret blir CBS sitt CSI:NY påfunn i Second Life spennende å følge med på i forhold til trenden av et virtuelt og eksotisk liv. Stemmer det at nyregistreringer i Second Life eksploderer etter episoden vises, beviser det mulighetene produsentene har for å skape interaktivitet og samtidig kanskje tjene noen ekstra virtuelle penger, PR, trender…

  Pål:
  Etter et søk på tvnorge.no ser det ut som episoden de sender tirsdag 24. okt ble sendt i USA i februar i år. Kan dermed virke som «vi» er 8 måneder forsinka(?).

  Svar på denne kommentaren

 2. Et drap etterforskes i Second Life « Mardon’s Weblog

  […] Et drap etterforskes i Second Life Innsendt den april 18, 2008 av Mardon Juel Hansen På NRK beta sin nettside omtales en episode av CSI hvor etterforskerne må inn i Second Life for å finne en morder. For de som ikke vet det så er altså Second Life et virtuelt nettsted. Et sted hvor man kan lage en avatar (elektronisk kopi av seg selv), gå rundt i den verden og møte andre avatarer. Kan kjøpe hus, få seg jobb og sikkert kjæreste og barn også. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.