nrk.no

Dager igjen

Kategorier: Mac,Moro & Windows


CountDown

Kevin Kelly er 55 år og har en kamerat med følgende tankegang: De fleste store prosjekter tar 5 år. Pluss minus. En bok, en kampanje, en ny jobb, et nytt firma. Så er du 55 og regner med at du blir rundt 80, så har du 5 store ting igjen å gjøre her i verden. Hvilke fem ville du valgt i den situasjonen? Eller hvilke to velger du de neste 10 årene?

Kevin tenkte videre:

I decided to take the idea of number days seriously, and to revisit my earlier experience of counting down my remaining time on this lovely mortal plane. My hope was that a reckoning of my numbered days would help me account for how I spend each precious 24 hours, and to focus my attention and energy on those few tasks and projects I deem most important to me. Indeed, it might help me decide which ones are most important, which is the harder assignment.

Og kom fram til at han hadde 8 500 dager igjen.

Og for å minne seg selv på hvor dyrebar tiden hans er, lagde han seg diverse verktøy for å holde orden på dagene. F. eks Days Left om du har Mac og TimeLeft for Windows.

As of today I have 8,500 days left to live. That’s not much in my book. I can almost hear them ticking away as we speak. I look at my lifelist of current dreams and I realize that in only 8,500 days I won’t get to but a few of them. And what of any new dreams?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.