nrk.no

Hva som skjer hvis du glemmer å skru av telefonen på flyet til USA…

Kategorier: Mobil & Moro


Faroe

Tips: Høre etter hva flydamene sier…

6 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Den store 747en dundret inn over utmarksjordet. Sauene løp forskremte til alle kanter. Vi snittet av toppene på noen svære bjørker på enden av jordet. Da var det at jeg så beskjeden. Jeg skyndte meg å slå av. Straks steg flyet opp til riktig marsjhøyde og alle passasjerene pustet lettet ut.

  Tror jeg.

  Det var vel strengt tatt ikke min telefon heller.

  Svar på denne kommentaren

 2. Ringe med mobil på fly

  […] Så er det plutselig trygt nå å ringe i fly? Var det ikke slik at mobilene kunne få flyene til å falle ned? Vel, det er ikke så lett å svare på. Det finnes såvidt vi vet ingen undersøkelser som beviser at mobiler forstyrrer flyenes navigasjonsutstyr. Og undersøkelser viser at 10-15% av passasjerene glemmer eller lar være å slå av mobilen på fly. Så da er det kanskje bedre om de kobler seg til flyets basestasjon i “kontrollerte” former enn at de spretter inn og ut av nettverk på bakken under dem. 10-15% av passasjerene slår ikke av mobilene på flyet. Bilde av bingbing […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.