nrk.no

Viddler – video med plass for tags og kommentarer

Kategorier: Nettjenester & Video


Du så kanskje videoen med demo av det nye digitale tekst-tv som vi la ut her om dagen. Vi har lagt ut den samme videoen i en spiller fra en annen «video-på-nett»-tjeneste: Viddler. Da ser den slik ut:

Direkte link til videoen er http://www.viddler.com/explore/nrkbeta/videos/2.

(Formatet er feil, skal rette det opp ved anledning!)

Det som er spesielt med Viddler er at dere som ser videoen kan tagge den, eller legge på kommentarer i form av tekst på punkter i videoen. Mens filmen vises, trykk på det grønne pluss-tegnet, og skriv i feltet som kommer opp. F. eks. «Eksempel på sportssider». Eller du kan skrive inn stikkord (tags). Hele filmen kan også gis en tag. Vi har f. eks. selv gitt den tag’ene «NRK» og MHP».

Viddler er gratis, og her finner du svar på de fleste spørsmål om tjenesten.

2 kommentarer

  1. En prat om HD-DVD og BluRay på Frokost-TV

    […] Tidligere om viddler på NRKbeta: Viddler – video med plass for tags og kommentarer blip.tv Blueray bluray formatkrig formatkrigen frokost tv frokosttv hd dvd viddlerDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.