nrk.no

300 000 nordmenn på Facebook

Kategori: Nettjenester


I går passerte «Norway»-nettverket på Facebook 300 000 medlemmer. Når man blir medlem på Facebook, kan man melde seg inn i et nettverk. Som enten er et geografisk område, en bedrift eller en skole. Man kan bare være medlem av et geografisk område av gangen, men gjerne flere bedrifter og/eller skoler.

300 000 medlemmer på Facebook

Nå er det altså 300 000 nordmenn som er medlem av Facebooks «Norway» nettverk. I praksis er det mange flere nordmenn med, siden mange velger å ikke være med i noen geografiske nettverk (jeg vil tro 1-5% av mine venner på Facebook velger dette). Noen som vil tippe datoen for når «Norway»-nettverket passerer 400 000? Siden 18. juni har Facebooks «Norway» nettverk fått 33 000 nye medlemmer. Det er nesten 1 000 medlemmer pr. dag. Jeg tipper før 1. november er det 400 000.

Tidligere på NRKbeta:
Teknobabbel: Facebook-hypen er over
«Norway» nå det fjerde største nettverket på Facebook
10 spennende ting du kan gjøre med nye Facebook

7 kommentarer

 1. Det går vel som det meste av befolkningskurvar vil eg tru. Først sakte, men sikkert bortover før den eksploderar i taket. Trur ikkje det tek lang tid før det er 400 000 nei, og meir for den del.

  Vil heile Noreg bli styrt frå Facebook om nokre år? Eg veit om folk som har fått jobbtilbod via Facebook.

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Godt poeng, Andreas. Det som gjør at Facebook får så mye omtale er vel to ting: At det er så utrolig mange som er der, og at det er så mye mer man kan gjøre med Facebook enn mange andre nettsamfunn.

  Jeg tester ut nesten alt som er av slikt, og de fleste steder kan man lage en profil, og snakke med andre brukere.

  Mens Facebook er nesten blitt et eget OS på nettet.

  Ellers så har vi vel vært innom både Flickr, MySpace, Pownce og WikiYou.

  Og endel andre som ikke står på listen, som Mosh og Spock.

  Svar på denne kommentaren

 3. Nå vil Google finne deg på Facebook

  […] Pr. i dag er 331 583 nordmenn med på Norway network på Facebook. Hypen er ikke over, og 400 000 før jul er helt innen rekkevidde. I dag kom meldingen om at Facebook vil la søkemotorer indeksere din såkalte “public listing” på Facebook. Det er den delen av profilen din på Facebook som folk ser om de ikke er medlemmer eller ikke er logget på. Du kan selv sette om dette er ok eller ikke i dine “privacy settings” (denne linken funker bare for de som er logget inn på Facebook). Så om du ikke ønsker å bli funnet, kan du velge å stenge av der. […]

  Svar på denne kommentaren

 4. 400 000 passert

  […] Spådommen gikk i oppfyllelse: Noen som vil tippe datoen for når “Norway”-nettverket passerer 400 000? Siden 18. juni har Facebooks “Norway” nettverk fått 33 000 nye medlemmer. Det er nesten 1 000 medlemmer pr. dag. Jeg tipper før 1. november er det 400 000. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.