nrk.no

MySpace lanserer YouTube konkurrent

Kategori: Video


MySpaceTV er MySpaces forsøk på å ta tilbake litt av videomarkedet som YouTube har stukket av med. Med videoer som brukerne selv har lagd – OG en god del innhold som andre har lagd (som denne videoen fra Quart med Span, produsert av Lydverket på NRK1), så skal MySpace bli store på video.

MySpaceTV

YouTube-konkurrent… De har skamløst kopiert forsiden til YouTube. Men ironisk nok er det YouTubes eier Google som er motoren i søket deres (oppe i høyre hjørne). Med over 100 millioner brukere, kommer MySpaceTV til å få mange brukere, raskt. Jeg kunne ikke finne noe «embed video» knapp, som betyr at man ikke kan legge videoer fra MySpaceTV på sin egen nettside? Det er i såfall en vesentlig mangel, men som også finnes i Facebook Video. De virkelig store (les: MySpace og Facebook) ser ut til å tro at det er best at alt foregår på deres sider. Jeg tror det kommer de til å tape på i lengden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.