nrk.no

Overvåke hunden din

Kategori: Streaming


Som et lite apropos til den forrige posten her på NRKbeta, «Send direkte til hele verden fra en nettleser». De som har hund som er alene hjemme om dagen kan bruke dette. Sett opp en konto på ustream.tv, lag en sending og passordbeskytt den. Man kan nemlig sette passord på sendingene sine, slik at de bare kan sees av de med passord.

Sett så opp kamera i det rommet hunden er. Nå kan du gå inn og sjekke om den har det fint i løpet av dagen. Har du lyden på, kan du også høre om den har det bra uten å se på videoen hele tiden.

NB. Enkelte hunder har ikke godt av å være alene hele dagen. Dette bare som et tips hvis du har en hund som er alene, og du gjerne vil se hvordan den har det.

3 kommentarer

  1. Martin Berglund

    Kan absolutt se nytten av å holde et øye med hunden – Bare montér webkameraet utenfor «hunderekkevidde» 😉

    Hunden jeg hadde røsket ned 24 julelys (med strøm), «13. dag jul». Lysene var festet på toppen av et 2 meter høyt gjerde rundt hundegården. Alt sammen var omhyggelig demontert og (in)spisert da jeg oppdaget julerengjøringen.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.