nrk.no

EA Games og ID med spill for Mac

Kategori: Spill


Harry Potter and the Order of the Phoenix - EA games

En overraskelse på Steve Jobs keynote på WWDC, er at de EA og id Software kommer med spill for Mac. EA ble presentert først, ved Bing Gordon, som er «Chief Craetive Officer» i EA, og en av de som grunnla firmaet.

«Jeg har to døtre. De BOR på en MacBook«, sa han. Og de vil ha spill. Så i juli kommer EA med fire av sine meste solgte titler for Mac:

  • Command & Conquer 3
  • Battlefield 2142
  • Need for speed Carbon
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix

«Det eneste som er bedre enn å bo på en Mac, er å bo på Galtvort«, sa Gordon. Og viste en kort live demo av Harry Potter-spillet:

Harry Potter and the Order of the Phoenix - EA games

«Steve skal bare vifte litt med hånden, så henger det stearinlys i rommet her også», sa Gordon – med henvisning til lysene som henger i lufta i storsalen på Galtvort. «Faktisk er det en funksjon i Leopard».

EA skal også lansere Mac versjoner av de populære sportsspillene sine, NFL Madden 08 og Tiger Woods 08. I Tiger Woods skal man kunne eksportere videoer som viser hvordan man spilte, og sende disse til venner.

id

id Software viste en demo av et fremtidig spill som kalles id Tech 5 (som neppe er annet enn en arbeidtittel?). Spillet skal lanseres i høst, samtidig på Mac, PC, Xbox 360 og PS3.

id Tech 5

id Tech 5

Oppdatering

Og er er videoen som id Software viste på WWDC:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.