nrk.no

Telenor tilbyr leie av film i HD via nett

Kategori: Video


Telenor tilbyr fra i dag leie av filmer i HD på nett. Vi tjenesten SF-Anytime kan man se filmer i HD om man oppfyller visse krav. Du må ha en PC, minst 4 MB/s linje, og en kabel mellom PCen og veggen (med mindre du har nytt raskt trådløst nett). Mac/Linux er ikke støttet. Prisen er 69 eller 59 kroner pr døgn, noe som er høyere enn det man betaler for å leie filmer på videobutikken.

Litt startproblemer riktignok:

Error loading SF-Anytime. We’re very sorry but due to copyright restrictions on film distribution, SF-Anytime is not avaliable in your area. SF-Anytime is currently avaliable in Sweden only. If you feel that we are wrong and that you indeed are located in Sweden, please contact tech support at [adresse fjernet]

7 kommentarer

  1. Magnus Bjerve

    Latterlig… Kanskje ikke verdens best begrunnede argument, men latterlig likevel. På Mix kiosken der jeg bor kan man leie 3 filmer for rundt 100kr og ha de i tre dager. Og hvor high def. er egentlig HD du får fra telenor??

    Svar på denne kommentaren

  2. Har jo ligget noen HD eksempler på SF-Anytime et år allerede. Så det må i tilfelle være en relansering. Bildet på HD klippene jeg har sett så langt har ikke vært HD kvalitet, mer som DVD. Mens det som er påstått DVD vil jeg kalle VHS kvalitet.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.