nrk.no

Bill og Steve

Kategori: Video


Det er jo ikke hver dag Bill Gates og Steve Jobs sitter på en scene og snakker sammen. Kanskje de to mest innflytelsesrike personene i vår moderne dataalder. De møttes for en prat på All Things Digital-konferansen.

Noe av det første Bill Gates sier, er at han IKKE er Fake Steve Jobs. Det er denne karen her han snakker om.

Og se fjeset på Bill Gates når Steve Jobs får følgende spørsmål: «What’s the greatest misunderstanding in your relationship?» Og svarer: «We’ve kept our marriage secret for over a decade now.»

4 kommentarer

  1. To ordentlige tester av iPhone

    […] Ikke noe synsing, men tester av skikkelige folk som HAR prøvd telefonen i dagesvis. Walt Mossberg i All Things Digital (han som klarte å få Bill Gates og Steve Jobs sammen på en scene for noen uker siden), har prøvd telefonen i noen uker. Og kaller den… Our verdict is that, despite some flaws and feature omissions, the iPhone is, on balance, a beautiful and breakthrough handheld computer. Its software, especially, sets a new bar for the smart-phone industry, and its clever finger-touch interface, which dispenses with a stylus and most buttons, works well, though it sometimes adds steps to common functions. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.