Oio

Postet til: Mobil & Video

Verdens minste projektor


Israelske Explay demonstrerte i dag det de kaller verdens minste projektor, med produktnavnet “oio”. Teknologien baserer seg på en kombinasjon av laser og LED, og er foreløpig ikke på markedet. Explay ser for seg at teknologien deres skal kunne brukes i mobiltelefoner, datamaskiner, spill og kameraer.

Oio

Med en mini-projektor innebygd i mobiltelefonen din vil du kunne vise bilder, video, tekst og nettsider på en vegg. Om dette gir høy nok kvalitet, vil det forandre veldig på måten vi bruker mobiltelefoner, fordi vi mye lettere vil kunne dele media vi har samlet med andre. Og du vil ikke kunne gå gjennom byen en kveld uten at en 14-årig viser “artige” bilder på deg fra nærmeste bussvindu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>