nrk.no

Last ned Madonna gratis

Kategori: Musikk og lyd


Det er mye snakk om nedlastbar musikk uten DRM, og nettbutikker hvor du betaler det du selv vil. Og noen ting er rett og slett helt gratis. Som den nye singelen til Madonna som du kan laste ned gratis i forbindelse med konserten «Live Earth» (den som Bob Geldof er litt sur på).

Madonna Live Earth

Og så vet du hvordan du kan ta vare på jorda

1 kommentar

  1. Å bygge et landsdekkende trådløst internett er miljøvennlig

    […] Jeg syntes det var usedvanlig bra at de minnet folk om at det er miljøvennlig å kjøpe musikk på nettet under Live Earth konsertene. Det er ikke miljøvennlig å flytte tonnevis med plast rundt i verden. I form av CD, DVD, Blu-ray eller enda mer idiotiske greier. Jeg liker også fremdeles Nettavisens første slagord: “Ti av ti trær foretrekker Nettavisen.” […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.