nrk.no

Flickrvision i 3D

Kategori: Nettjenester


Flickrvision var så flat og kjedelig. Så da hacker man til en 3D-versjon av den.

Flickrvision 3D

Om du synes dette var stilig, så har Poly9 en egen API for dette. Du kan programmere egne ting på toppen av dette, f. eks. værkart, nyhetssaker og video. En tjeneste som bruker dette er Ufomaps. Pussig nok blir ufoene BARE sett over USA. Ikke en eneste over Norge (bare snurr på jordkloden så ser du at det er ganske tomt her).

3 kommentarer

 1. […] For det første at du i det hele tatt kan kalle noen venner. Det kan du på Digg, det er hele basisen til Facebook, og mange andre nettsteder lar deg definere venner på en eller annen måte: Flickr, del.icio.us, Upcoming, Last.fm, Cork’d, Eventful, Twitter, Jaiku, Pownce, Dopplr, Underskog, Bebo, Friendster osv. […]

  Svar på denne kommentaren

 2. Eiriks forfatterblogg :: Flickrvision: like morsomt som TV

  […] Flickrvision (selvsagt i beta) er en mashup med Google maps som viser nylig opplastede Flickr-bilder på et verdenskart. Hvis flat kartprojeksjon blir for kjedelig, finnes det selvsagt en 3-versjon allerede. (Via NRKBeta, som tyder på at ting virkelig begynner å skje på Marienlyst…) […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Hvordan vil du ha en komplett verktøykasse fra NRK?

  […] Et strålende eksempel på hvordan dette kan utnyttes er tjenesten som heter Flickrvision. Der har man kombinert bilder som postes på Flickr med kartene til Google. Mange av bildene på Flickr merkes med posisjonsdata. Disse vises i sanntid på Flickrvision etter hvert som de publiseres. En nettside som verken Flickr eller Google trengte å lage, men som likevel øker verdien av begge tjenestene. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.