nrk.no

Vi trenger knallgode utviklere i NRK

Kategorier: NRK & Uten kategori


Vil du jobbe sammen med oss i NRKbeta, i Norges største mediehus, med en utrolig rekke spennende prosjekter foran oss…

Utviklere i NRK

…så har du sjansen nå. Vi søker en rekke utviklere innen .net, HTML, Flash, CSS og MySQL:

Som systemutvikler i seksjonen vil du delta i arbeidet med å utvikle nye løsninger, samt tilrettelegging for bedre drift. Seksjonen er for tiden involvert i prosjekter for bl.a. mobile tjenester, interaktivitet, digital kringkasting og produksjon, Internett, datasikkerhet, datanett og systemarkitektur. Du vil ha kontakt med oppdragsgivere i forskjellige deler av NRK.

Vi kan love utfordrende og spennende oppgaver, et ungt, godt og sosialt arbeidsmiljø samt store utviklingsmuligheter. I tillegg kommer gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdstilbud og konkurransedyktige betingelser.

Hva venter du på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.