nrk.no

NRK kåret til beste sportstjeneste på nett

Kategorier: Media,NRK,Streaming,TV & Video


ABCNyheter kårer NRK Sport til beste sportstjeneste på nett i Norge. Journalist Dag Vidar Hanstad skriver i sin begrunnelse:

Suveren vinner! Har virkelig tatt grep og fremstår som oppdatert fra morgen til kveld. NRK har klart å integrere nyhetsstoff fra flere kanaler og medier – og ikke minst mange avdelinger/distriktskontorer. I motsetning til mange aviser, trenger ikke NRK skjerme stoff, men passer på å legge det ut fortløpende. Har styrke ved at også levende bilder kan legges ut. Når du på formiddagen kan logge deg inn på jobben for å se 100-meterfinalen fra svømme-VM på direkten på nettet, skjønner du at internett har tatt et steg videre!

NRK er uten sammenligning best når det gjelder å gå dypere inn i idrettspolitiske saker som preger nyhetsbildet i disse dager – som OL-søknad, valg på ny idrettspresident og automatsaker.

Og her finner du NRK Sports nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.