nrk.no

Radioresepsjonens hanggliderspill

Kategorier: Moro & Spill


P3nett har utviklet et hanggliderspill for Radioresepsjonen. Spillet er enkelt, du velger å spille som Bjarte, Steinar eller Tore, og kaster deg utfor en fjellskrent iført hangglider. Målet er å sveve lengst, og hvis man holder nede museknappen svever man – men på bekostning av energinivået ditt.

Til spillet har vi laget en skryt-på-Facebook-funksjon. Du kan velge å poste lengden, plassen og bilde av hvem du spilte med på din profil. Ikke revolusjonerende eller nyskapende, men så vidt vi vet første gangen NRK lager en skreddersydd delefunksjon for Facebook. Tanken er at NRK kan utvikle denne funksjonen til å brukes i nye spill, quiz’er og andre gøyale ting. Hvis du har ideer på andre facebook-løsninger er det bare å kommentere!

I tillegg er det en highscore-funksjon med både topp100 og din plassering i den store sammenhengen. Hvor langt (eller kort) kommer du?

http://nrkp3.no/radioresepsjonen/spill/radioresepsjonens-hanggliderspill/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.