nrk.no

NRKs OL-tjeneste lansert

Kategori: NRK

OL på NRK.no
OL på NRK.no

Vi annonserte tidligere her på NRKbeta at NRK ville lansere en egen tjeneste for innhold under OL i Vancouver. Vi er derfor stolte av å kunne meddele at tjenesten nå er lansert og klar for bruk.

OL på NRK.no
OL på NRK.no

Tjenesten inneholder foreløpig, av naturlige årsaker, mest arkivstoff fra tidligere OL, men også nyheter fra NRKsport.no vedrørende OL. Straks sirkuset er igang i Canada, vil tjenesten fylles opp med rykende ferskt OL-stoff.

Siden vi hadde en fin og rik debatt i etterkant av den originale artikkelen om tjenesten her på NRKbeta, har vi stengt kommentarene på artikkelen du nå leser. I artikkelen «En totalopplevelse fra OL 2010 på nrk.no» er allerede mange spørsmål rundt tjenesten besvart. Ris, Ros, skamskryt, frustrasjon og andre OL-følelser, vil derfor forsatt foregå her.

Les mer om tjenesten på NRKsport.no