Sosiale NRK


Oppdatering: Etter at Twitter begynte med såkalte lister (les egen artikkel på NRKbeta om dette), faller litt vitsen med en bruker som @sosialeNRK ut for Twitters vedkommende. For deres del er det mye enklere å abonnere på listen som NRKbeta har på Twitter, fordi den alltid vil være oppdatert. Listen heter rett og slett NRK-folk. Tips oss gjerne om det mangler noen. Så får vi se hvordan vi gjør det med sosialeNRK fremover. Inntil videre lar vi resten av artikkelen her stå slik den gjorde.

—-

På Twitter finner du brukeren sosialeNRK som driftes av oss i NRKbeta. Denne brukeren følger bare NRK-ansatte, avdelinger eller programmer. Så om du sjekker hvem sosialeNRK følger, finner du bare NRK-relaterte tweets. Det finnes en kort-URL for dette også: http://bit.ly/sosialeNRK

Tips oss!!!

Om du vet om NRK-avdelinger eller ansatte som ikke er med, meld fra til @sosialeNRK på Twitter, enten på DM eller åpent.

Samme om du er NRK-ansatt og vil ut til verden med hvem du er på Twitter – send @sosialeNRK en kort melding om hvem du er så twitres den ved første anledning. Her er et par eksempler:

NRK Gull: NRK Gull (@NRKGull) er NRKs radiokanal, nettsted og podkast for det beste, rareste og mest spennende fra NRKs 75 år på lufta.

Birger Vestmo: @Birger_Vestmo er filmanmelder i NRK P3 / Filmpolitiet: http://nrk.no/p3/program/filmpolitiet

Du kan også bruke kommentarfeltet under – men på akkurat dette foretrekker vi at du bruker Twitter for å melde fra.

Videre planer

Vi har også lyst til å lage en oversikt over NRK i andre sosiale medier, f. eks. offisielle sider for NRK-programmer på Facebook, NRK-programmer på Flickr, NRKs kanal på YouTube osv. VI er i tenkeboksen for hvordan dette skal se fungere.

3 Comments

 1. sybren van der velde

  We live in The Netherlands and enjoy very much the live bilder from the hurtigrute. Wunderfull!!! It is a dream to enjoy the hurtigrute live, this is really live.
  We will follow you further.
  kindly regards

  fam van der Velde, Burdaard

  Svar på denne kommentaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>