nrk.no

Sosiale NRK


Oppdatering: Etter at Twitter begynte med såkalte lister (les egen artikkel på NRKbeta om dette), faller litt vitsen med en bruker som @sosialeNRK ut for Twitters vedkommende. For deres del er det mye enklere å abonnere på listen som NRKbeta har på Twitter, fordi den alltid vil være oppdatert. Listen heter rett og slett NRK-folk. Tips oss gjerne om det mangler noen. Så får vi se hvordan vi gjør det med sosialeNRK fremover. Inntil videre lar vi resten av artikkelen her stå slik den gjorde.

—-

På Twitter finner du brukeren sosialeNRK som driftes av oss i NRKbeta. Denne brukeren følger bare NRK-ansatte, avdelinger eller programmer. Så om du sjekker hvem sosialeNRK følger, finner du bare NRK-relaterte tweets. Det finnes en kort-URL for dette også: http://bit.ly/sosialeNRK

Tips oss!!!

Om du vet om NRK-avdelinger eller ansatte som ikke er med, meld fra til @sosialeNRK på Twitter, enten på DM eller åpent.

Samme om du er NRK-ansatt og vil ut til verden med hvem du er på Twitter – send @sosialeNRK en kort melding om hvem du er så twitres den ved første anledning. Her er et par eksempler:

NRK Gull: NRK Gull (@NRKGull) er NRKs radiokanal, nettsted og podkast for det beste, rareste og mest spennende fra NRKs 75 år på lufta.

Birger Vestmo: @Birger_Vestmo er filmanmelder i NRK P3 / Filmpolitiet: http://nrk.no/p3/program/filmpolitiet

Du kan også bruke kommentarfeltet under – men på akkurat dette foretrekker vi at du bruker Twitter for å melde fra.

Videre planer

Vi har også lyst til å lage en oversikt over NRK i andre sosiale medier, f. eks. offisielle sider for NRK-programmer på Facebook, NRK-programmer på Flickr, NRKs kanal på YouTube osv. VI er i tenkeboksen for hvordan dette skal se fungere.

3 kommentarer

 1. sybren van der velde

  We live in The Netherlands and enjoy very much the live bilder from the hurtigrute. Wunderfull!!! It is a dream to enjoy the hurtigrute live, this is really live.
  We will follow you further.
  kindly regards

  fam van der Velde, Burdaard

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.