nrk.no

Twitter


Hva er Twitter? Les vår artikkel om «microblogging» og vår artikkel om NRKbeta på Twitter. Alt vi har skrevet om Twitter finner du her.

NRKbeta på Twitter

Kanskje du vil «følge» NRKbeta på Twitter? Legg oss til på twitter.com/nrkbeta.

Vi som jobber mest med NRKbeta er også på Twitter:
Marius Arnesen: twitter.com/anarkistix
Eirik Solheim: twitter.com/eirikso

NRK på Twitter

Etter at Twitter fikk lister, har det blitt enklere for deg som bruker å finne bra folk å følge. Vi i NRKbeta har lagd endel lister over NRK-tilbud på Twitter:

@NRKbeta/nrk – alt med NRK på Twitter; folk, programmer, avdelinger…
@NRKbeta/nrk-programmer – NRK-programmer og prosjekter på Twitter.
@NRKbeta/nrk-folk – NRK-ansatte som twitrer.
@NRKbeta/nrk-distriktskontorer – kontoene til NRKs distriktskontorer.

Tweets fra NRK-ansatte

I boksen under ser du Tweets fra NRK-ansatte som er på Twitter. Les artikkelen «Twitter får lister» og se siden «Sosiale NRK» for bakgrunnen for hvordan dette funker.


NRKbeta om Twitter

Denne falt vi fullstendig for:

Twitter

31 kommentarer

 1. Er det ikke en auto-follow funskjon på twitter, så slipper dere å gjøre det selv i bolker?
  Bra tiltak, og en meget underholdene blogg, som jeg tror har kanskje den høyeste kvaliteten på disuksjonene av de bloggene jeg følger ihvertfall.

  Bra tiltak, stå på!!

  Svar på denne kommentaren

 2. Veldig morsom start:

  have to preface this post with a confession: The first time I heard about blogging, my response was «That’s the dumbest @$%#&%$ thing I’ve ever heard of. Why the hell would I want to do that?»

  I said the exact same thing about Twitter when I first heard about it. The exact same words.

  Om du bruker Twitter, hvor mange ganger har du hørt dette?

  Svar på denne kommentaren

 3. Har nøyaktig den innstillinga sjølv. Klarer ikkje å finne bruksområder der eg personleg har nytte av å bruke Twitter eller ein blogg. Men er desto meir interessant å fylgje dei som har noko å formidle, som Nrkbeta. Er ikkje alle som har noko å formidle, inklusiv meg sjølv, som andre kan finne interessant 🙂

  Svar på denne kommentaren

 4. Jeg leter og leter, men kan ikke finne ut hvordan jeg avslører twitterid’en til de forskjellige på denne siden uten å klikke på navnet deres. Hadde det ikke vært bedre å vise brukerid? Jeg er sjelden logget inn på twitter.com . Bruker Twitteroo til å poste.

  Svar på denne kommentaren

 5. Jeg har twittet i overkant av et år, og var vel med det forholdsvis tidlig ute. For meg er det en helt genial måte å følge med på hva som skjer i mine bransjer: PR og trender på nett. Den siste tiden har det eksplodert med nordmenn på Twitter, og jeg ser at det er mange som bruker mer tid enn før. Så da er det egentlig bare å avslutte med Jeremiah Owyangs ord: «Follow me, and I’ll follow you right back.» http://www.twitter.com/frjohnsen

  Svar på denne kommentaren

 6. […] Bruk twitter til samtaler, man kan få masse tilbakemeldinger fra folk via twitter. Solstad forteller at en av arrangørene av Webdagene fant ut at Solstad var her gjennom twitter, uten å ha sett ham. Da han skulle bli intervjuet om twitter i et radioprogram, spurte han twitterbrukerne på forhånd og fikk 19 svar på hva som er bra med tjenesten. Alle slike intervjuer legges ut tilgjengelig via NRKbeta.no. Han anbefaler tweetbeep for å følge med og finne ut hva folk synes om nettstedet ditt. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.