Tjenestestatus


Her finner du oversikt over ulike feil, problemer og utbedringer vi jobber med på våre digitale tjenester. Siden oppdateres når feilene er løst.

Innhold

Generelt

Kun Lyd: Den laveste kvaliteten av videostrømmer på NRK-TV er «Kun lyd» Om en bruker opplever problemer med intetnettlinjen sin eller liknende kan spilleren sette ned kvaliteten til laveste kvalitet (Kun lyd) Dette er ikke en feil, men oppleves slik for brukere.

5.1 lyd: Vi har per nå ikke mulighet å spille lyd i 5.1 (surround) i spilleren på http. Dette er ikke kun teknisk, men henger sammen med at lydfilene i spilleren og de fleste programmene ikke lages med surround-lyd.

Planlagt vedlikehold

Intet schedulert.

iOS (Mobil)

 • iOS10/NRK TV appEnkelte ting mangler i navigasjonen etter oppdatering fra Apple, f.eks. er meny-knappen borte når man bruker Chromecast. Brukare har meldt problemer med å starte NRK3 direkte-strømmen.
 • iOS10/Safari: Problemer med inloggning eller automatisk utloggning for personaliserte brukere. NRK TV-app skal virke.
 • iOS9+/Safari: Scrubbern/buffern visas ej på radio.nrk.no. NRK Radio app virker.
 • iOS7+/NRK TV app: Teksting visas ej på programmer i flera delar (f.eks. 200 år på 200 minutter)

Mac OSX

 

Chromecast

Spoling i direkte: Vi opplever sporadiske problemer med å spole fremover i direktebufferet på Chromecast. Problemet har dukket opp hos enkelte brukere siden rundt våren 2015, sannsynligvis relatert til oppdateringer hos Google når det skjer.

Smart TV

LG 2013/2014: 13/14-Modeller av LG Smart TV opplever sporadiska problemer med at videon krasher etter sirka en minutt. Det synes som at det vart flest problemer Q1 2017, men vi ser fortsatt enkelte rapporter. Feilmeldingen på Super er «Videoavspiller, noe gikk galt med avspillingen», på NRK TV er det «feil ved avspilling»

Task på Accedo’s Jira: https://accedobroadband.jira.com/browse/CUSTSUPP-9552

Apple TV

4th Gen AppleTV opplever sporadiske problemer med autoplay. Feilen ble først oppdaget i vår og den oppstår relativt sjeldent. Problemet har blitt undersøkt uten at vi har funnet en årsak til feilen, problemet ser ut til å ligge utenfor applikasjonskoden. Da vi har en ny app til apple-tv under utvikling har vi valgt å ikke fokusere på denne feilen og prøver heller å få alt klart i den nye appen.

Windows Phone

WP10: Den gamle webwrap-appen på Windows Phone virker ikke lengre. Det er muligt att spille av video og lyd direkt i nettleseren på WP10 (f.eks. Edge) nå, så sannsynligvis kommer det ikke ges resurser til å fikse webwrap-appen.

WP8: WP8 er per nå ikke supported.

Nylig løst

11 kommentarer

 1. Har dere revidert standpunktet om å ikke lage app for xbox one? PS4 har hatt app i 1 år. Med oppdateringen til xbox one som kom nå i august så er det nå mulig for hvem som helst å utvikle en app uten at man må ha en dyr utviklerlisens som man måtte tidligere.

  Svar på denne kommentaren

 2. Hei, NRK er framoverlente og flinke på digitale tjenester. Er særs fornøyd med bildekvalitet på streaming.
  However: Er det ikke 5.1 lyd på Apple TV4 ?

  Hva er planene i forhold til 5.1?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *