nrk.no

Arkiv for Måned: april 2015

Vil du betateste ny NRK TV?

Vi er i ferd med å lansere frivillig innlogging på flere plattformer for NRK TV. Vil du være med på å teste den nye tjenesten?

«Du kan’ke gi no’n kroner til å markedsføre oss som samfunnsbevisste?»

Idag merker jeg meg at Facebook plasserer inn en «gi penger til Nepal»-dings øverst på siden sin. På én side så synes jeg det er fint at de tar en samfunnsansvar-rolle på denne måten og gir penger til et veldedig formål (selv om 2 millioner dollar er vekslepenger for et selskap med økonomi som Facebook). […]

Hackday: WatchKit

Tidligere denne uken hadde mobilteamet hackday, hvor alle i teamet fikk bruke en arbeidsdag på å eksperimentere med ny teknologi. Jeg har lekt med Apples WatchKit.

Heimevernet, avd. Marienlyst

Noe for noen, av og til. Slik formulerer deler av høyresiden NRKs framtidige ambisjon. Da kan de ikke samtidig klage over den norske kulturens allmenne forfall.

Sven Egil Omdals bidrag til NRKbeta og NRK Ytrings kronikkserie om allmennkringkasting i en ny tid.

NRKs makt er for stor

NRK er allerede altfor populær. Jeg skal gi to argumenter for hvorfor.

Kristian Meisingsets bidrag til NRKbeta og NRK Ytrings kronikkserie om allmennkringkasting i en ny tid.

Slik bygger du din egen arkade-maskin

Spill Pacman og de andre klassikerne slik det var meningen at de skulle spilles. Lag en god gammeldags arkade hjemme i din egen stue. Du trenger ikke så mye mer enn en Raspberry Pi til noen hundrelapper, en billig skjerm, noe som gir lyd, litt ledninger og noen plankebiter. Det hele begynte med en finfin […]

Folkets kringkasting

«Ofte måles allmennkringkastere på om de har endret seg for mye. Kanskje bør de heller måles på om de har endret seg nok

Trine Syvertsens bidrag til NRKbeta og NRK Ytrings kronikkserie om allmennkringkasting i en ny tid.

Vi søker produkteier for NRK TV og NRK Radio

Vi søker etter en produkteier for NRKs TV- og radiotjenester på digitale plattformer. Dette er en unik mulighet til å påvirke, utvikle og forme NRKs innholds- og publiseringsstrategi på nett.

Passordtips fra Edward Snowden

Edward Snowden kan sikkerhet. I denne ukens utgave av Last Week Tonight intervjuer John Oliver varsleren om passordsikkerhet.