nrk.no

Julekalender – Luke 1

Kategori: Julekalender

NRKbeta Julekalender - Luke 1
NRKbeta Julekalender – Luke 1

Det er mandag, ny uke, ny (jule)måned – og på høy tid å starte nedtellingen til julaften. 

Endelig er 1.desember her, og vi er glade for å meddele at vi har 24 spennende kalenderluker foran oss i NRKbeta-kalenderen. Tanken bak kalenderen er å gi dere tips til ting som kan kjøpes som julegaver, eller rett og slett bare være en veldig fin nyårsgave til deg selv.

Den første halvdelen av desember kommer vi til å presentere gaver til under 200 kroner som kan bestilles nå, og (forhåpentligvis) komme frem i god tid til å inspiseres og pakkes inn før julaften. 

Bak den første luken har vi en anbefaling vi har skrevet om tidligere i år, og som vi fortsatt synes er en fascinerende dings.

Lurer du på hva du skal gi til den-som-har-alt, tenåringen, eller hvemsomhelst annen du ikke har noe god gaveide til? Eller har du kanskje tenkt til å gi en julegave fra netthandeljulenissen til deg selv?

Da kan kanskje Selfie-stangen være løsningen.

Selfie-stang med bluetooth fjernkontroll. Foto: Marius Arnesen / NRKbeta.no
Selfie-stang med bluetooth fjernkontroll. Foto: Marius Arnesen / NRKbeta.no

I oktober skrev vi en sak om at verden ennå ikke har gått lei av selfie-trenden, snarere tvert imot: Selfie-stangen er i ferd med å gjøre sitt inntog for fullt.

Med selfie-stangen kan du forevige julaften på ekte selfie-2014-vis. Selfie-stangen kan også tas med i skibakken for å lage den kuleste action-videoen.

Med selfie-stangen kan du få plass til fler enn en (eller to) på bildet, det er vel hyggelig i romjula?

Det finnes mange varianter av selfie-stangen, men vi holder en knapp på denne som er som er både rimelig og velfungerende.

Selfiestang

Hva ønsker du deg til jul?

4 kommentarer

  1. Selfie stick: Underart av Ugly stick. Brukeren avslører ekstrem narsissisme og blir umiddelbart lite attraktiv. Stigmaet kan i sjeldne tilfeller oppveies av et svært imponerende kunststykke utført mens sefie stick’en er i bruk.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.