nrk.no

Ledig stilling: Javautvikler med arkitekthode

Kategori: NRK

NRK-huset på Marienlyst av Anders V på Flickr CC BY-NC-SA

Er du en nøtteknekker, en problemløser eller en oppfinner? Da bør du antagligvis søke på denne stillingen!

Vi leter etter en javautvikler som har lang erfaring innen nettutvikling og har genuin interesse for systemarkitektur. Du har bred teknisk forståelse, og er en ekte lagspiller. Vi tilbyr deg en mulighet til å være med i ambisiøse prosjekter, fulle av faglige utfordringer. Hos oss får du tillit, ansvar og rom til å utvikle deg.

NRK Medieutvikling har ansvaret for NRKs tjenester på nett og mobil, og utvikler blant annet NRK.no, Yr, UT, NRKbeta og NRK TV/Radio.

Du vil inngå i et inkluderende og sammensveiset team på rundt 20 fantastisk dyktige fagpersoner. Vi jobber sammen om konseptarbeid, design, test og systemutvikling. Fokuset vårt er alltid på brukeren, og vi bruker begreper som tilgjengelighet, responsivt design og mobile first.

Din plass er i backendgruppa som lager verktøyer og systemer for å bygge opp NRK.no, samt videreutvikler og forvalter NRKs CMS, Polopoly. NRK.no er et av norges største nettsteder, og teamet leverer på skyhøye krav til skalerbarhet og responstid. Du vil jobbe mest mulig hands-on i koden, men du må også kunne heve blikket og legge en slagplan for veien videre.

Se stillingsutlysningen: Javautvikler med arkitekthode søkes!

I NRK Medieutvikling jobber vi hardt for å ha et sterkt fagmiljø. Vi satser tungt på våre medarbeidere og praktiserer kunnskapsdeling og nyskaping hver dag. Vi leker hele tiden med ny teknologi, og velger fortløpende de mest hensiktsmessige rammeverkene og verktøyene for oppgavene våre.

Du bør ha en universitetsutdannelse (master / siv. ing) og ha 4 år eller mer arbeidserfaring med javabasert nettutvikling. Som person ønsker vi at du er full av initiativ og ikke er redd for å påta deg ansvar. Forhåpentligvis synes du at all utvikling bør skje testdrevet, du lever etter SOLID-prinsippene og setter din ære i å lage clean code. Du må også beherske engelsk og norsk både skriftlig og muntlig.

Ditt arbeidssted vil være i lyse og trivelige lokaler på Marienlyst i Oslo, hvor du vil finne et ungt, sosialt og uformelt arbeidsmiljø. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdstilbud og konkurransedyktige betingelser. Vi som jobber i NRK er stolte av det.

Vi er stolte av innholdet vårt, av samfunnsoppdraget vårt og av hva vi betyr for folk.

Hvis dette høres over snittet interessant ut, anbefaler vi deg å søke på stillingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.