nrk.no

NRK TV for Android: Fra lukket til åpen beta

Kategorier: Apps,Mobil,Nett-tv,Nettbrett & NRKTV


I sommer ga vi androidbrukere tilgang til vår nye TV-app i en lukket betagruppe. Nå ønsker vi å gjøre betaversjonen tilgjengelig for alle.

Hvorfor fortsatt beta?

Vi er ikke helt i mål med å finne en videoavspiller som fungerer feilfritt på alle nyere Android-enheter.  For mange vil appen virke produksjonsklar, mens andre vil oppleve at avspilling ikke fungerer optimalt.

I motsetning til dagens løsning, vil beta-appen være kjappere, støtte undertekster og gi deg mulighet til å se programmer via Chromecast. Det er mange fornøyde betabrukere, så vi føler det er på sin plass å gi alle dette tilbudet.

Spørsmål og svar

 • Hvor finner jeg appen? Appen finner du i Google Play.
 • Hva skjer med betagruppen? Medlemmer av betagruppen vil få de nyeste oppdateringene og kan være med å forme produktet. Slik blir du betatester.
 • Når kommer endelig versjon? Når vi føler at vi har god nok kontroll på videoavspillingen på alle enheter vi ønsker å støtte.
 • Hvilket enheter har videoproblemer?
 • LG G2 har lydproblemmer på direkte TV.
 • Asus Transformer Pad har spoleproblemer på direkte TV.
 • Nexus 10 har spoleproblemer på programmer og direkte TV. Kan føre til restart.
 • Xperia enheter kan få buffringsproblemer ved spoling.
 • Kræsj på enheter med L Preview.

 

Tilbakemeldinger

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Noen ønsker har vi fått på plass og andre kommer i senere oppdateringer.

Her er noen av utbedringene vi jobber med:

 • Listevisning av programmer
 • A-Å liste
 • Skjule utilgjengelige programmer
 • Automatisk avspilling av neste episode
 • “Spole tilbake 30 sekunder”-knapp

Dersom du har inspill eller feil å rapportere, bruk kommentarfeltet nedenfor, skriv en anmeldelse i Google Play eller lag et innlegg i forumet hos Google Groups.

109 kommentarer

 1. Ola Roth Johnsen

  Hei
  Jeg er en fornøyd beta-bruker av NRK-appen på Android. Jeg bruker den mest til å sende det jeg vil se til Chromecasten min fra mobilen.
  I går oppdaget jeg en funksjon som burde vært laget i appen. Det har seg slik at jeg i går kveld gjerne ville se Monthy Python-showet som jeg hadde stjernemerket for en tid tilbake, men det var dessverre ikke lenger tilgjengelig.

  Funksjonen jeg etterlyser er som følger: når du stjernemerker noe som har begrenset levetid på nett, er det da mulig å få til et meldingssystem som gir deg beskjed et par dager i forkant at utløpsdatoen for filmen/serien nærmer seg? Ala «Alien 4 forsvinner fra nett-tv om to dager. Skynd deg å se den».

  Mvh
  Ola

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Ola Roth Johnsen)

   Hei! Dette har vi implementert i siste oppdatering. Neste gang du stjernemerker, så vil du få melding når programmet er i ferd med å utløpe.

 2. Håkon K. Olafsen

  Jeg savner muligheten til å få synkronisert stjerne merking ol. på tvers av plattformer, Android, iOS, AppleTV osv. Kan godt være en tilleggsfunksjonalitet som krever innlogging (og betaling av lisensen).

  Svar på denne kommentaren

  • Hvordan tar vi APK-pakken ut av Google uten Google-konto? Alle familiens Android-enheter benytter f-droid. Ingen har Google-konto.

   Det lover ikke bra for statlige tilskudd når NRK blir i stadig større grad en del av Facebook og Google. Situasjonen for statlig IT er trist.

  • Helt enig, kjære navnbror.

   Det er i tillegg lite betryggende når applikasjonsutvikleren anbefaler ukjente tredjepartstjenester til å hente ut apk-fila. Hvordan vet vi at dette er originalprogrammet, og at det trygt kan installeres. Det hadde vært mye større tillit til at programmet var autentisk, uten noen form for modifikasjoner, dersom det var utgiver som la programmet tilgjengelig på sine nettsider.

 3. Siden vi først er inne på emnet har jeg et forslag. Jeg brukt appen en stund for iOS. Underveis på toget til jobb/skole i går så jeg en lengre dokumentar på appen. Når jeg kom hjem så jeg at jeg hadde brukt 1,1GB og 200kr på å se bare halve dokumentaren, som forøvrig var veldig interessant. Mitt forslag går ut på om det hadde vært mulig å bufre filmen før jeg drar hjemmefra. For det er veldig kjekt å kunne bruke appen når jeg pendler.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Joakim)

   Det en del juridiske begrensninger for offline video. Vi har på grunn av dette valgt å ikke lage noen muligheter for å laste ned progammer.

   Under innstillinger kan du sette lav båndbredde. Dette vil gi dårligere videokvalitet men vil begrense databruken betydelig.

  • hei. hvis du har venner i norge med ok internet tilkobling, spoer om noen kan vaere saa greie aa legge inn en VPN login til deg i sin router. Mange nyere/bedre routere har denne muligheten. I tillegg maa man sette opp dynamisk dns hvis din norske internettvenn ikke faar fast IP adresse fra sin internettleverandoer/ISP. (google «no-ip», dyndns har blitt betalingstjeneste, mens i noen routere er dynamisk dns (ddns) innebygget, feks asus.) sett deretter opp vpn paa din «dings», vpn kilent er innebygget i de fleste dingser, inkl android og windows. .. Naar du er tilkoblet via VPN oppfattes du av 3de part tjeneste, som feks NRK, aa oppholde deg paa din venns lokalnett – og du kan se norsk tv paa lik linje med alle andre nordmenn i norge.

   Naar man streamer via venner i norge maa man vaere saa grei aa stille ned baandbredden saa ikke man foraarsaker for mye trafikk da alt man laster ned/streamer foerst maa inn hos venns router, OG ut igjen, foer det sendes videre til ‘deg.

   Har du ingen venner har kan du feks spoerre familie, eller bruke «smartdns» fra overplay.net hvilket koster ca 50$ pr aar, det fungerer helt ok. Du beheover ikke full VPN subsrctiption fra overplay, det holder med «smartdns» for aa se tv.nrk.no og mange andre.

   disse metodene har funket for meg i alle aar og paa alle platformer.
   haaper det hjalp en venn i noed. 🙂
   SH

 4. Kan dere ikke legge Android appene deres andre steder enn bare Google Play? Hva med en egen NRK store/repository i Aptoide? For oss som prøver å styre langt unna Google’s klør. Hadde appen vært open-source, så ville også F-Droid vært et alternativ.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til David S.)

   Det er veldig få som ikke har Google Play på telefon sin. Alle androidenheter du kjøper i norske butikker har dette installert.

   Du kan bruke tjenester på nettet som tar ut APK-fila fra Google Play dersom du ikke ønsker å forholde deg til Google.

  • Google Play krever medlemskap i Google Surveillance Club, selv om du skal laste ned gratis-apper. Det blir stadig flere i Norge som ikke ønsker å være medlem av denne klubben, men fortsatt laste ned og bruke NRKs programvare trygt på mobile enheter.

  • Kjetil Kilhavn (svar til Thomas Aaeng)

   Problemet gjelder ikke bare telefoner, det gjelder også nettbrett fra Amazon blant annet. Din påstand om at alle Androidenheter som selges i Norge har Google Play tror jeg dermed er feil. Den er muligens korrekt for telefoner, men det er da langt bedre å se TV med en litt større skjerm som på et nettbrett.

   Med mindre løsningen *krever* Google sine tjenester (og dermed uansett er ubrukelig for oss andre) bør dere gjøre den tilgjengelig også utenfor Google Play. Jeg kan anbefale Aptoide, da kan NRK ha sin egen «butikk» der som også kan inkludere f.eks. yr.no og ut.no.

   Nedlasting av APK-fila ved hjelp av verktøy for slikt er like lite en løsning her som å laste ned NRK-serier ved hjelp av The Pirate Bay.

  • Ikke bare fungerer tekstingen, men fonten er klar og fint samt at størrelsen er fornuftig. Jeg caster til en 64″ og det er mange andre som generer altfor store tekstfonter. Det tok litt tid før det kom til NRK, men så ble det bra 🙂

   Eneste jeg ønsker meg er muligheten for teksting kun for programmer uten norsk tale.

  • Erik Bolstad (NRK) (svar til Simen Jørgensen)

   Dette er faktisk teknisk: Direktestraumane våre er ikkje like opptaka, og vi må difor implementere alt dobbelt opp.

   Chromecast på direkte står på arbeidslista vår, men eit lite stykke ned.

   80% av bruken er opptak, det var difor vi prioriterte dette fyrst (dei siste 20% er for det meste sport og dagsrevyen).

  • Frode Haugsgjerd (svar til Erik Bolstad)

   Direktesending via chromecast hadde vore heilt supert for meg, då RiksTV har dårleg dekning her. Eg likar ikkje sjå fjernsyn på laptoppen, og trur bruksstatistikken for direktesendingar vil gå opp om ein støttar dette.

  • Eirik Anderssen (svar til Frode Haugsgjerd)

   Helt enig!
   Vi ønsker å si opp tv-abonnementet vårt, og kun se all TV gjennom streaming til chromecast.
   Det sitter dessverre litt langt inne så lenge vi ikke får sett nyheter uten å caste hele browseren (dårligere bildekvalitet).
   Så værsåsnill NRK, gi oss direktesendinger på Chromecast 🙂

 5. Kommer det NRK TV- og NRK Radioapper til Windows 8? Vær så snill? Lettere med app enn tv.nrk.no på touchenheter, og det finnes flere og flere nettbrett/pc-hybrider med Windows 8.

  Mulig å få innlogging også, sånn at favoritter etc. synkroniseres mellom forskjellige enheter (på tvers av OS)?

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Jonatan Paz)

   Vi har ikke konkrete planer for Windows 8, men det er blant plattformene vi vurderer. Vi har valgt å fokusere på iOS og Android i første omgang fordi de har veldig høy markedsandel.

 6. Jan Inge Larsen

  Nå både på Apple tv på Android med Chromecast. Veeldig bra, slipper å dra frem pc for å se et program i opptak.
  – en ting kan forbedres og det er søk. Det er vanskelig å søke når man må treffe akkurat på tittelen. Burde vise omtrentlige treff. Kunne søke på andre ting, som eksempelvis på BBC når man ikke vet tittelen helt på naturprogrammet, men vet produsenten eller andre ting som skuespiller osv.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Jan Inge Larsen)

   Dette er mulig i dag.
   Vi har en autocomplete som foreslår programmer du kan gå direkte til. Dersom du trykker på søkeknappen på tastaturet, eller autocomplete elementet: «Søk etter …», så vil du få opp søkeresultatet. Dersom du søker på BBC, skal du få opp programmer som BBC har produsert.

 7. Thomas Hauglien

  Hei. Supert med Chromecast-støtte. Jeg støtte derimot på et problem. Når jeg setter video på pause kommer det etter hvert «reklame» for andre programmer.
  Det er ikke så kult for barna at det dukker opp reklame for «Pornokongens tårer» illustrert med en halvnaken dame i het omfavnelse med pornokongen.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Thomas Hauglien)

   Dette er selvfølgelig ikke helt heldig.
   NRK TV-appen er ment for voksne, mens NRK Super er ment for barn. Dessverre støtter ikke dagens barne-app Chromecast, men vi er i planleggingsfasen på hvordan vi skal gjøre appen bedre. Chromecast vil stå høyt på prioriteringslista.

  • Kristian Haga Karstensen (svar til Thomas Aaeng)

   Enig i denne. Jeg opplever forsåvidt å få disse reklamene mens jeg ser på et program, uten at jeg setter på pause. Kunne dere gjort det mulig å slå av denne egenreklamen – jeg, og tydeligvis flere bruker denne appen for å se på barneprogrammene deres, og reklamene som dukker opp er til tider ganske skremmende for små barn. Fint at dere har tenkt på Super-appen på sikt, men regner med den kommer til å ta litt tid…

 8. Spole 30 sekunder tilbake-knapp blir bra, men jeg ønsker meg også en 30 sekunder framover-knapp. Eller enda bedre, en løsning som gir god kontroll på spoling, f.eks. lik den MX Player har.

  Spesielt på mobil finner jeg det vanskelig å spole framover nøyaktig, f.eks. i en friidrettssending hvor jeg vil hoppe over en del venting. For det første er det vanskelig å finne et tidspunkt passe langt fram i tid med slideren, og når jeg slipper den hender det ofte at den hopper ekstra framover eller bakover.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Hauglien (svar til Trygve)

   Jeg har også tatt meg selv i å prøve spoling, volum og brightness-justering på MXplayer-måten.
   -Horisontal swipe: Spoling
   -Vertikal swipe på høyre side: Volum
   -Vertikal swipe på venstre side: Brightness

   Det hadde vært knall om dere fikk inn dette i appen.

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Thomas Hauglien)

   Enig med at spoling på mobil kunne vært bedre.
   Vi kan ikke innføre altfor mange knapper og kan heller ikke bruke swip da dette brukes til å få informasjon om programmet.
   Jeg skriver opp ønsket, så ser vi om vi kan finne en løsning som gjør spoling enklere.

 9. Jeg har vært med i den lukkede runden og må virkelig si jeg er imponert over prosessen. På forumet som var opprettet ble så godt som alle spørsmål besvart og alle problemer forsøkt løst. Resultatet var meget god stemning/ordlyd i alle innlegg.
  Til sammenligning har vi en kommersiell aktør med navn HBO Nordic, som kjører helt motsatt taktikk. «Vi kommenterer ingen ny funksjonalitet før den er ferdig utviklet», hvilket bare fører til sure kommentarer og dårlig omtale.

  Så takk til NRK for denne nye appen og suveren Chromecast-støtte. Dette har vært en prosess som bør være eksempel til etterfølgelse av andre aktører i dette markedet!

  Svar på denne kommentaren

 10. Jan Roger Wilkens

  Barna mine driver og ser på Labyrint på appen. Men mange av episodene vil bare spille av noen sekunder før de henger og begynner å prøve å cache innholdet om og om igjen. Er det noe galt med disse episodene?

  Svar på denne kommentaren

 11. Har akkurat blitt kjent med Nrk Tv Beta appen for Android og prøvd den ut litt. Fungerer bra på mon Sony Xperia Z1, versjon 4.4.4, men savner som flere andre alfabetisk liste, men forstår at dere jobber med dette.
  Savner også funksjon for å velge mitt eget distrikt når det gjelder lokale sendinger, slik det er på den gamle tv-appen, og har ikke sett andre som etterlyser dette.
  Jeg har også en Android Rikomagic MK802II, en slik Micro sak til å plugge rett Hdmi på tv og gjøre den til Android storskjerm. Den nye Beta appen fungerer fint også på den, men her er skriftstørrelsen et problem, må derfor sitte helt tett på TVen når jeg skal lese både meny og lister. Hva med en funksjon for å endre font størrelsen til forskjellige skjermstørrelser?

  Svar på denne kommentaren

 12. Aleksander Stensvik Volden

  På både Samsung galaxy note 10.1 2014 og på Samsung galaxy note 3, så hakker det hver gang kvaliteten på avspillingen endres på grunn av båndbredde.

  Bortsett fra dette, så fungerer appen supert. Bra jobba!!

  Svar på denne kommentaren

 13. Anders Ullnæss

  Ringen rundt play-knappen som skal vise hvor mye man har sett av en episode er feil. Gjelder ihvertfall episoder jeg har sett via Chromecast. Android 4.4.4.

  Tar det som et godt tegn at jeg ikke har funnet noen større feil enn det ennå 🙂

  Svar på denne kommentaren

 14. Hei,
  Jeg skulle nettopp installere NRK TV (Beta) men ser at denne versjonen skal ha sykt mange rettigheter på enheten min!
  Kan dere komme med en god/eller dårlig forklaring på alle de rettighetene appen trenger.
  At en tv-app trenger tilgang til «retrieve running apps» kan jeg ikke forstår i det hele tatt ?

  android.permission.GET_TASKS
  It will allow an application to find out what other applications are running on your phone. While not a danger in and of itself, it would be a useful tool for someone trying to steal your data. Typical legitimate applications that require this permission include: task killers and battery history widgets. Other than that however, most apps should not need this permission.

  NRK TV Beta tilgang:
  Device & app history

  retrieve running apps

  Wi-Fi connection information

  view Wi-Fi connections

  Device ID & call information

  read phone status and identity

  Other

  full network access
  change your audio settings
  view network connections
  prevent device from sleeping
  control vibration

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til rj)

   Vi brukte GET_TASKS til å sjekke om appen blir lagt i bakgrunnen. Denne koden brukes ikke lenger, så jeg skal fjerne tilgangen… Kommer med i neste store oppdatering.

 15. Einar Sørensen

  Obs! Androidappen inneholder adware. Jeg trodde nrk var lisensfinansiert og ville slippe reklame/spionsoftware. Denne ble straks avinnstalert igjen. Den gamle nrkappen har ikke adware.

  Svar på denne kommentaren

 16. Det fungerer dessverre ikke å bruke kategorier og «Alle programmer» på min Android lenger. Populært og nytt mangler også på toppen. Er dette et kjent problem? Dette gjelder for Sony Z1 på Android 4.4.4. Har også verifisert med et par andre som har samme problem (Sony Z, Oppo Find 5).

  Kontakt meg eventuelt for mer info og testing.

  Svar på denne kommentaren

 17. Joakim Molund Karlsen

  Ønsker at dere gir ut en .apk av applikasjonen for oss som IKKE bruker google-appene eller ønsker å ha en google-konto. Personvern er mer og mer i fokus og mange føler seg overtrampet av google på grunn av spyware og at dem henter informasjon om brukerne sine uten at dem vet om det(For eksempel GPS-tracking. Logg dere inn her å få en overaskelse maps.google.com/locationhistory/ ) Edward Snowden advarer sterkt mot bruk av google i sitt seneste videointervju med The Guardian.

  Svar på denne kommentaren

 18. Trond stegarud

  Hei,

  Både nrk app og nrk super appen vil ikke spille av alle klippene. Kommer ofte » videospiller, noe gikk galt med avspillingen» . Kjører lg tv. Dette gjelder 70 % av alle serier og barnetv.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Trond Stegarud)

   Takk.
   Vi kommer med en ny versjon neste uke med oppgradert videoavspiller.. Kommenter her dersom oppgraderingen ikke retter feilen.

 19. Appen fungerer utmerket på mobil (S4 active) og brett (Nexus 7″, v1), men ikke på Android mini pc. Modellen jeg har er basert på Rockchip mk808. Programmer kan avspilles, alle menyvalg er tilgjengelig, men menyen under pågående visning (progressbar, pause etc) vises ikke. Dette betyr i praksis at man kun kan se korte sending man vet at man kan se i sin helhet uten forstyrrelser, dopause o.l. NB menyen under pågående visning er tilgjengelig ved live-sending.

  Avspilleren er av denne typen: amazon.com/SANOXY%C2%AE-MK808-Android-Rockchip-Cortex-A9/dp/B009OX22B4

  Svar på denne kommentaren

 20. Hei,
  Ble idag posititivt overrasket når jeg oppdaget at min nyinnkjøpte PS4 hadde nrk appene.
  Vet ikke om det er jeg som ikke har funnet det, men er det mulig å «sende» video fra android appen til PS4 sånn som på iPad til Apple TV?

  Svar på denne kommentaren

 21. Nrk tv beta appen tryner ved oppstart. Enheten er en Samsung galaxy s2, modell GT-I9100, Android v.4.1.2. Det samme skjer på en Samsung Galaxy tab2,modell GT-P7500, Android v.4.0.4. Kan dere hjelpe meg? Er det noe jeg kan gjøre?

  Svar på denne kommentaren

  • Erik Johansen (svar til Erik Johansen)

   PS: Appen har fungert problemfritt på begge enhetene inntil nå. Jeg har prøvd å reinstallere appene og restarte enhetene, men får fortsatt samme feil. Appen tryner ved oppstart.

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Erik Johansen)

   Vi ser ingen kræsjrapporter på vår side foreløpig.
   Har du installert et annet Android OS enn hva enhetene hadde fra fabrikk?

  • Kjell Mårtensson (svar til Vegard)

   Hei.
   Her tror jeg det er mange som venter på løsninga for Philips.
   Fint om vi kan få en tilbakemelding på antatt tidspunkt for utgivelsen?

   KM

 22. Hei,
  Ser at dere jobber med automatisk avspilling av neste episode, men er det også muligheter for å en avspillingskø hvor man kan legge andre programmer i visningskø på Chromecast?. Dette er spesielt gunstig i forhold til barneprogram hvor episodene gjerne ikke varer mer enn 10 minutter. Dette hadde også vært fint i NRK Super-app’en hvis denne etterhvert får Chromecast-muligheter.

  Svar på denne kommentaren

 23. Hei. Hvordan får jeg nettleser(opera) til å velge betautgaven som standard? Slik det er nå så laster den bare standardutgaven når en trykker på å spille av innhold. Hjalp heller ikke å avinstallere den. Jeg må lete opp innholdet ved hjelp av betautgaven, noe tungvint. ..

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til pelle)

   Dette er noe Opera må implementere. Det er dessverre ikke noe vi får gjordt.

  • Eller når betautgaven blir standardversjonen? For Opera og Chrome laster jo standardutgaven nå… Har du et tidsperspektiv på når funksjonaliteten til betaen blir implementert i standardutgaven? Betautgaven fungerer forresten knall på min galaxy note 2014 edition.

 24. Bendik Brenne

  Hei,
  takk for chromecast-støtte! Ser imidlertid ut som jeg har funnet en bug i at hash-en ikke tas hensyn til.
  Oppdaget dette da jeg skulle se avslutningsrennet på hoppuka, der casting av Del 2 istedet gir meg Del 1 når den castes.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Bendik Brenne)

   Vi har dessverre ikke støtte for deler på chromecast.
   Deler er noe vi skal gå bort i fra, så derfor har ikke dette fått høy prioritering.

 25. Kjetil strand

  Hei! Nettbrettet ( Android-4.4.2) Lenovo Yoga 2 10 kjører NRK Beta perfekt. Men når eg prøver direkte Tv krasjer den med ein gong! Slo så av WiFi på nettbrettet og kobla meg heller opp gjennom min Lg G2 Mobil (både via wifi og Telenor 4G) – då virka det merkelig nok utan problemer!??
  Kan nemne at Ipad Air, Ipad 2 og Ipad mini virker utan problemer!

  Kva kan vere feil her?

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Kjetil strand)

   Vi er klar over problemet og har rapportert dette videre til vår leverandør av videoavspilling. Ser ut til å kun intreffe på Yoga 2.

  • Kjetil Strand (svar til Thomas Aaeng)

   Hei! Kan nemne at Direkte Tv virker på Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (Prosessor: 1,6GHz Quad Core Snapdragon 400)
   Sikkert noko videospelarproblem med at Yoga 2 har Intel prosessor (1,33GHz Quad Core Intel Atom)
   NB! Desse android-bretta er nesten like.

   ..Kjetil

 26. Hei har nettopp kjøpt en sony bravia KLD-60W605B.

  Jeg rakk akkurat og se 2 episoder av tungtvann så fikk jeg opp..

  Videoavspiller
  Noe gikk galt med avspillingen.

  Nå funker ingen av deres sendinger.
  Får bare opp den mld.

  Svar på denne kommentaren

  • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Anita H)

   Hei Anita!
   Har TVen din Android?
   Tror dette gjelder smart TV appen vår og ikke Andorid appen.

  • Peter-Hans de Zwarte (svar til Thomas Aaeng)

   Hei, har akkurat same problemet på Sony KDL55W805BBN. Får verken sett Kampen om tungtvannet eller Anno. Kjem «Noe gikk galt med avspillingen» der og.

   Den har ikkje Android. NRK-appen har fungert lenge, og det er ikkje noko gale med nettverkstilknytinga då andre appar, som YouTube, framleis fungerer.

   Det var slik i går og i dag, og på måndag fekk eg ikkje inn portalen i det heile tatt, feil url eller noko slikt stod det. Fungerte fint før det.

  • Kan skrive under på denne! Så de fire første episodene av KoT i går, men i dag virker ingen serier i det hele tatt. Sony Bravia her også.

  • Sigmund Guttu (svar til Thomas Aaeng)

   Har eksakt det samme problemet. Noen ganger kommer jeg inn på appen, men da fungerer ikke videoavspilleren. «Noe gikk galt med avspillingen» er feilmeldingen

  • Har hatt de samme problemene på mine Sony KDL-48W605B og KD-55X8505B siden 1. Februar. Før dette virket alt av NRK innholdet helt fint.

  • Fungerte bra lenge, men nå får jeg bare «noe gikk galt med avspillingen». Har en ny Sony x serie tv. Kan noen fra smart tv teamet til nrk melde noe om denne feilen?

 27. Endelig NRK TV på smartklokker

  […] høst lanserte vi en åpen beta av ny Android app for NRK TV , og det er denne som nå også har støtte for et lite utvalg av smartklokker. Nærmere bestemt […]

  Svar på denne kommentaren

 28. Jeg har innvendinger mot måten NRK-appen blir distribuert på.

  NRK er en statlig allmennkringkaster.
  Jeg synes ikke at det er riktig av en norsk statlig allmennkringkaster, å forutsette at seerne har registrert et kundeforhold hos et amerikansk selskap for å se tv på android-baserte enheter.

  Det burde være en mulighet til å se tv fra NRK på android-baserte enheter uten å registrere seg i noe amerikansk selskap.

  F.eks. kunne det vært mulig få tilgang til programmet via normal nedlasting fra et norsk offentlig nettsted (med http eller ftp), slik det allerede finnes flere ubesvarte forespørsler om i kommentarene her.

  Det er ikke alle som har google-konto, og det burde ikke en norsk statlig institusjon forutsette.

  Svar på denne kommentaren

 29. Da var beta blitt standard. Det som er litt kjipt er at det ikke er mulig å få Opera nettleser til å laste appen når en prøver å spille av innhold fra nrk.no.. Fungerer som den skal med andre nettlesere men ikke med opera. Android 4.4.2…

  Svar på denne kommentaren

 30. NRK TV for Android: Betaperioden er over

  […] ett halvt år siden publiserte vi en beta-utgave av vår nye TV app. Appen føltes produsjonsklar, men videoavspillingen fungerte ikke optimalt. Nå […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.