nrk.no

Vil du betateste Android-appen for NRK TV?

Kategorier: Apps,Mobil,Nett-tv,Nettbrett & NRKTV


For en knapp uke siden lanserte vi en ny iPad-app for NRK TV. I saken om iPad-appen nevnte vi at det jobbes hardt med en app til Android, som nå er klar til betatesting.

Appen er laget på de samme designprinsippene som iPad-appen, men forankret i Googles retningslinjer for design. I motsetning til iOS-appen, fungerer Android-versjonen på både telefon og nettbrett.

Løsningen er ikke helt ferdig enda, men med litt hjelp fra dere håper vi på en produksjonsklar app til høsten.

Hvorfor beta?

For Android-appen har et av hovedproblemene vært å finne en videoavspiller som fungerer feilfritt på alle nyere Android-enheter, og for et par måneder siden satt vi igjen med inntrykket at vi var veldig nærme en god løsning.

Dessverre dukket det opp noen problemer med avspilling på Nexus-dingsene våre, både i Androids egen videoavspiller, og også i vår tredjepartsspiller fra Akamai.

Dette viste seg å være relatert til de nye OS-oppdateringene, 4.4.3 og 4.4.4, og til og med den helt ferske L-previewen sliter med avspilling.

Vi satt dermed igjen med to spillere som ikke fungerte optimalt.

Noen av problemene har vi klart å jobbe oss rundt, men vi er ikke helt i mål. Det er fortsatt ustabilitet på noen enheter, blant annet Nexus 10.

Med hjelp fra dere, ønsker vi å kartlegge alle problemer relatert til videoavspilling, slik at vi kan gi en fullverdig videoopplevelse til høsten.

Slik blir du betatester

 

I første omgang åpner vi slusene for 300 betatestere. Det er altså smart å gjennomføre stegene nedenfor så raskt som mulig dersom du vil ha plass i første pulje av betatesten.

 

Oppdatering, 9. juli kl. 16:20
Dagens inntak er fullt, men vi åpner for enda flere betatestere igjen om noen dager. Du kan dermed følge stegene nedenfor, så kommer du langt frem i køen for neste slipp.

 

Oppdatering, 14. juli kl. 10:30
Etter enorm pågang har vi bestemt oss for å åpne for 1000 betatestere til.

 

Oppdatering, 14. juli kl. 14:30
Da har vi fått 1000 nye betatestere.

Oppdatering, 26. august kl. 11:15
Vi har oppdatert appen med en forbedret chromecast opplevelse og gir alle som har lyst betatilgang.

 

1

  • Trykk “Apply for membership”, deretter “Apply to join this group”. Du vil motta en epost når medlemskapet er godkjent.
  • Når ditt medlemskap er godkjent, besøk https://play.google.com/apps/testing/no.nrk.tv på din mobil eller ditt nettbrett. Trykk “Become a tester”.

2

  • Ved å trykke på “Download NRK TV (Beta) from the Play Store”, kommer du til kjente omgivelser i Play butikken. Installer.

3

 

Spørsmål og svar

 

  • Får vi undertekster i den nye appen? Ja, nå viser vi endelig undertekster.
  • Støtter dere Chromecast? Ja, vi støtter Chromecast, dessverre med de samme manglene som eksisterer i dag. En oppdatert versjon som blant annet vil støtte undertekster er planlagt til høsten.
  • Når kommer endelig versjon? Når vi føler at vi har god nok kontroll på videoavspillingen på alle enheter vi ønsker å støtte.
  • Videoavspillingen fungerer ikke, hva kan jeg gjøre? Gå inn i innstillinger i appen og prøv en annen avspiller, enten Androids innebygde eller VLC. Dersom du finner at en av dem fungerer bedre enn de andre, setter vi pris på tilbakemelding om hvilken som fungerte best, og hva slags enhet du bruker.

4

Tilbakemeldinger

Selv med disse utfordringene, føler vi at appen begynner å nærme seg noe som er produksjonsklart. Med mye funksjonalitet, et moderne design og en god brukeropplevelse, håper vi på å bli godt mottatt av våre Android-brukere.

Vi setter stor pris på innspill! Hva fungerer bra i appen? Hva kan bli bedre? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

92 kommentarer

  1. Har bare testet dette kjapt og førsteinntrykket er at dette ser veldig bra ut. Det eneste som slo meg var at det skulle vært muligheter for å endre visningmodus. Det kan bli litt store ikoner for episodene, spesielt under nytt og populært som gjør at det blir mye unødvendig scrolling for å få et overblikk.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til JAN)

      Takk for tilbakemeldingen. Ser poenget ditt. En listeløsning med mindre bilder kunne ha gitt en bedre oversikt på en liten mobilskjerm. Vi noterer det ned.

  2. Har testet på samsung galaxy s2 med cyanogenmod android 4.4.4, akamai avspilling stopper etter ca 10 sek nesten hver gang, Android avspiller fungerer, men lydkvaliteten var kanskje ikke 100%? Vlc avspiller ser ikke bra ut, om man ikke er minecraft-entusiast.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til rolf b)

      Akamai skal fungere på Samsung S2 med fabrikkinstallert rom, men vi har ikke fått testet CyanogenMod.
      Gå på “Innstillinger”, deretter ”Om telefonen”, og se hva det står under “Android-versjon”. Står det kun 4.4.4?

    • Ja, det er Android 4.4.4, cm 11. Ikke offisiell. 🙂
      akamai stopper etter 10 sek. Har oppdatert romen nå, Android og vlc avspiller funker fint.

    • Nils (svar til rolf b)

      Testen på Samsung Galaxy S3, og det funket fint. Andriod 4.3
      Men som det sies her: lyden skurrer.

  3. Installerte og viste program fint.

    Kunne kanskje ønske en mulighet til å fjerne program som ikke er tilgjengelig fra episodeliste. Søkte f.eks. på Top Gear og får der opp mange episoder som ikke er tilgjengelig, før en finner episoder fra 2010 som kan sees.

    Kunne ikke finne noen slik innstilling i appen.

    Svar på denne kommentaren

  4. For min del fungerer den nye appen utmerket på min Nexus 5 (4.4.4) med Akamai avspilleren.
    Når undertekst på Chromecast er 100%, så vil den gamle TV dekoderen bli satt på hylla for godt.

    Svar på denne kommentaren

    • Bjarne (svar til Bjarne)

      Har nå testet Chromecast. Utenom de vanlige feilene (ikke støtte for live sending og undertekst) fungerte det meget bra.

    • Odie (svar til Bjarne)

      Gå inn i innstillinger, avspiller direkte tv,
      instillinger, undertekst.
      osv

      Fungerer på min Note 3 4.4.3, gjør det ikke i den offisielle appen, men i beta.

    • Bjarne (svar til Odie)

      Det er Beta’en som jeg tester med. Underteks er «på» under instillinger.
      Alt fungerer på selve telefonen, men hvis jeg streamer via chromecast så vil ikke undertekst vises på TV, ei eller ikke muligheter å streame Direkte-TV via chromecast.

      Det rare er hvis jeg streamer et innhold via chromecast, for å så å trykke Direkte-TV så vil innholdet jeg valgte fortsatt streames til TV, men Direkte-TV vises på telefon.

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Magnus Guntvedt Brevik)

      Det vil fungerer, men ikke like bra som på den versjonen du sitter på nå. L Preview er såpass nytt og bare i utviklerstadiet, så jeg vil ikke anbefale det. Jeg gikk tilbake til 4.4.4 etter en uke.

  5. HTC One_m8 Android 4.4.2 med Sense 6.0
    – Akamai fungerer fint
    – VLC fungerer fint
    – Android avspiller fungerer, men uten undertekster.

    Undertekstene på Akamai avspilleren kunne godt hatt litt mer margin på bakgrunnsfargen. Uvant at bakgrunnen starter og stopper akkurat ved selve teksten. Eksempel

    Ellers ser det veldig bra ut. Litt enig med JAN i at det hadde vært greit å kunne vise en liste med mindre bilder for å ha bedre oversikt.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Vegard)

      Per i dag kan vi ikke gjøre noe med marginen, men vi har bedt vår leverandør om å gi oss muligheten til å sette marginen selv.
      Er enig med at den er for liten.

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til rolf b)

      Veldig bra.
      Dersom Akamai-spilleren fungerer, anbefaler jeg å bruke den. VLC og Android er der som backup.

  6. Sjur Pollen

    Førsteinntrykket er meget bra! Gratulerer med godt stykke arbeid. Håper på støtte for live-tv på chromecast, da jeg ikke får inn riks-tv her men likevel betaler lisens 😉

    Skal teste på nexus 4, 7 samt Moto X og komme tilbake med evt peoblemer.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Odie)

      Forstår jeg deg riktig, får du ikke opp informasjon om klippet du ser.

      Når det gjelder videosnutter fra artikler, så viser vi kun video. Åpner du derimot et TV-program, skal du få en full beskrivelse.

    • Ved surfing på Chrome på G Note 3 på den saken nevnt over blir eg ved forsøk på avspilling henvist til appen.
      Når eg søker for å finne igjen dette klippet på appen, får ikkje mine forsøk nokke resultat.

  7. Kristian Fossum

    Fungerer fint på min Nexus 5, også avspilling via chromecast, med default avspiller. Noe tregere til å starte avspilling via Chromecast ved oppstart og hopp i videostrøm enn når jeg sammenligner med tv2 sumo og Netflix, men det er bare småplukk.

    Alt i alt en mye bedre opplevelse enn å streame til chromecast fra PCen, og Appen ser jo nå riktig så lekker ut 🙂

    Svar på denne kommentaren

  8. Sitter nå i Kroatia, og får opp «Feil ved avspilling», «Tilkobling feilet». Kanskje det hadde vært bedre å si at du må være innenfor norske grenser slik som det er på PC. Har HTC One, og alt ser ut til å fungere, kan ikke se videoene da 😛 Går brukerdataene på noen slags bruker? Slik at jeg vil få samme innhold på alle android enheter, pc og i-dingser?

    Svar på denne kommentaren

  9. Har nettopp installert appen og «testet» den litt på min Nexus 4 (4.4.4). Den fungerer veldig bra så langt – jeg er på hytten og koblet via wifi til en 4g mobilt bredbånd router, ingen TV så for ikke testet ut chromecast ennå.

    Svar på denne kommentaren

  10. Vi får se om jeg rakk å bli betatester eller ikke. Men uansett: Dere tenker feil. Dere *trenger* ikke en app. Og med tanke på hvor ubehjelpelig dårlig (funksjonsfattig) den forrige appen var, er det vel kanskje et spørsmål om dere BØR lage en app? Kanskje bør dere heller, som de fleste andre videotilbydere, fokusere først og fremst på en god cross-platform HTML5-avspiller med nødvendige tilpasninger til ulike platformer?

    Er det forøvrig noen planer om å få bedrekvalitet på NRKs digitale tilbud? Sist jeg så NRK Nett-TV var bitratenpå videostrømmen rundt 2mbps, og kvaliteten var jo da naturlig nok begredelige greier. Nå ser jeg maks er 3,5, men er materiale som alelrede var konvertert også blitt tilgjengelig i denne bitraten, eller er de «stuck» på 2. Og er 3,5mbps foreløpig det beste dere har planer om, eller får vi bedre kvalitet etter hvert? Enda godt dere har skrudd opp kvaliteten litt fra 2mbps ihvertfall, det var virkelig stusselige greier.

    Svar på denne kommentaren

    • Ola Nordbryhn (NRK) (svar til G_A)

      Det er mange grunner til at vi lager en app. Det første, og kanskje viktigste, er for å få kontroll på videoavspillingen. På Android har ikke dette enda blitt løst, som du ser i artikkelen, men løsningen er ganske nære. I den gamle appen var vi prisgitt at et litt utdatert rammeverk skulle fungere, og etterhvert som tiden gikk dukket det opp flere og flere problemer.

      Den forrige appen ble bygget, som etter ditt forslag, som en ren responsiv nettside i HTML5 med inline video, som på papiret skulle fungere prikkfritt på alle plattformer fra små telefoner, via nettbrett til PC og TV-er. Denne siden pakket vi inn i et så minimalt skall som mulig. Dette var en praksis som mange fulgte for et par år siden. Siden den gang har de fleste store medieaktører, sammen med resten av de kommersielle aktørene, beveget seg over til å skrive apper som native kode. Noen bruker kryssplattformsrammeverk, noen bruker fortsatt en kjerne av HTML/JS/CSS, men det å satse knallhardt på HTML5 som en silver bullet døde en gang i løpet av 2012. Til og med Mark Zuckerberg måtte innrømme at Facebooks store feiltrinn var å satse på at HTML5 skulle løse alle deres problemer.

      Det at vi nå har skrevet en app helt fra bunnen av gjør at vi lettere kan holde hodet over vannet på videoavspilling på alle mulige enheter og OS-versjoner, for eksempel ved å lettere kunne veksle mellom tre ulike avspillermåter. Vi kan også tilby en betydelig forbedret brukeropplevelse og flere funksjoner enn det som var mulig med den gamle appen.

      Planer for når bitratene vil øke kan jeg ikke svare på. Det er i dag kun direkte TV som sendes i opp til 3.5 Mbps, programmer i opptak ligger som regel på opp til 2.4 Mbps. Såvidt jeg vet enkodes ting til de høyeste bitratene, også om de ikke opprinnelig var tilgjengelig i slike kvaliteter. Uten at det betyr at vi ikke kan strekke oss lenger, dersom vi sammenligner oss med for eksempel YouTube bruker vi samme eller litt høyere bitrate enn dem for 720p-video. (Kilde: en.wikipedia.org/wiki/YouTube#Playback).

  11. Jeg har en utrolig god ide som har med webdesignen å gjøre. Kan dere lage fem forskjellige temaer man kan velge mellom på NRK.no mens man leser nyhetene? Som for eksempel et DDR-inspirert tema, et Derrick-tema, et Fleksnes-tema, et Hamsun-tema og et Vidar Theisen-tema? Tror det kommer til å se innmari stilig ut, og så blir det så god stemning i heimen. Savner gamle dager, jeg.

    Svar på denne kommentaren

  12. Anders Sveen

    Knallbra! Liker det jeg ser. 🙂

    Noen småting (som kanskje er smakssak):

    Ro ned fade/slide-effekter i vanlig navigering. Ved mye navigering frem og tilbake er det fullt mulig å klikke i vinkel. 😉

    Når noe allerede spiller på mobilen, og man velger å sende til Chromecast bør det være unødvendig å trykke play på nytt etterpå. Blir litt usikkerhet om man er connecta/klar til å trykke.

    Når man spiller video i portrettmodus bør video sentreres og info «minimeres». Man kan evt. beholde en bar nederst man kan trykke på for å hente frem info igjen. Muligens noe design guidelines fra Google siden det er slik, siden det er sånn Youtube fungerer nå (som jeg forøvrig ikke liker veldig). Men så lenge det ikke er noe interaksjon (liker, stemming, kommentarer) så ser jeg liten hensikt når man trykker play for å spille.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Anders Sveen)

      Takk for konstruktive tilbakemeldinger.

      Vi kommer nok til å tone ned effektene noen hakk.

      Enig. Vi jobber med en ny receiver app og kommer samtidig til å gi chromecast-funksjonaliteten en liten overhaling.

      Fullskjerm i portrettmodus er nok en smaksak. Noen liker det, mens andre skjønner ikke poenget med å se en video i stående modus.. Vi noter ned ønsket.

  13. Thomas Aaeng (NRK)

    Takk for konstruktive tilbakemeldinger.

    Vi kommer nok til å tone ned effektene noen hakk.

    Enig. Vi jobber med en ny receiver app og kommer samtidig til å gi chromecast-funksjonaliteten en liten overhaling.

    Fullskjerm i portrettmodus er nok en smaksak. Noen liker det, mens andre skjønner ikke poenget med å se en video i stående modus.. Vi noter ned ønsket.

    Svar på denne kommentaren

  14. Ståle Ansethmoen

    Har testet appen på Galaxy S4 og Galaxy Tab Pro 8,4″ begge med Android 4.4.2.
    Alt virker glimrende med Akamai avspiller. Klare bilder og helt greie undertekster. Absolutt godkjent.
    Synes imidlertid UI kan forbedres. Mange store og noen litt mindre vinduer med programalternativer tar mye av skjermen. Scrolling er ikke i fast retning i landskapsmodus. Der scroller du horisontalt på åpningsskjerm, men du ved søk i kategorier scroller vertikalt.

    Men både lyd og bilde er upåklagelig og etter å ha blitt bedre kjent med appen er også navigasjon grei.

    Svar på denne kommentaren

  15. Problem med Samsung Noe 10.1 (GT-8000) Android 4.1.2

    I liggende modus så forsvinner muligheten til å «spole» og velge av/på undertekst.
    Men i stående fungerer det, men blir borte igjen så fort jeg går tilbake til liggende visning.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Bjarne)

      Under innstillinger har du et felt hvor det står «Din enhet». Kan du si meg hva det står der?

    • Samsung gt-n8000 står det.
      Jeg har oppdaget at det er android/samsung menyen som dukker opp når jeg trykker på skjermen som legger seg over «spolelinjen» eller hva enn kaller det.

    • Ola Nordbryhn (NRK) (svar til Ola B)

      MX-Player er en god avspiller som fungerer overraskende bra på veldig mange enheter. Dessverre er det et par problemer som forhindrer oss i å bruke den.
      -Lisensiering: MX-Player tilbyr ikke et tredjepartsbibliotek som kan integreres i appen: sites.google.com/site/mxvpen/faq#TOC-Do-you-provide-any-solution-sub-licensing-exchange-of-technolog…
      -Reklame: Dersom vi initierer MX-Player med en intent, krever vi av brukeren at de legger inn et reklamefinansiert tredjepartsprodukt. Dette er problematisk for en allmennkringkaster.
      -Direkte TV: Det er en del problemer med å få livestrømmen til å fungere. Den spiller kun av det som går direkte, uten mulighet til å spole.

      Om du foretrekker MX-Player er det ikke noe i veien med å bruke den som avspiller på nettsidene, om du går inn på tv.nrk.no/innstillinger og velger HLS-link kan du åpne alle strømmene i selvvalgt program.

  16. Hei!
    Har ikke vanlig tv tuner bruker kun chromcast og har nå brukt «NRK CAST» på android som har blitt veldig glad i,prøvde nå den nye beta som dere har lagt ut og prøvde og finne frem til barna sine favorit serier (han på 5 år velger selv 2 episoder han kan se) og det var ikke like lest syns han.
    Det er jo veldig bra og søke og legge til som favoritt men får barn er det ikke så lett.
    da fungere det bedre med «list opp alle barne programmer alfabetisk» da husker dem igjen hvor det er.
    så anbefaler kanskje og han en til «tab» som heter «alle» er i dag «aktuelt» «populært» «nytt» under barn katagorien da ville det vært bedre :)=
    enda bedre var kanskje om man kunne lagret «default» start og slik att den havner her uansett når man starta applikasjonen? (altså inn på barn alle) eventuelt om det var en enkel knapp får og komme inn på nrksuper, eller kanskje den kommer som egen app etterhvert med chromcast?
    hvis dere tester ut nrk chromcast så ser dere hvor enkelt det her og komme til nrk super slik vil jeg gjerne ha det 🙂

    ellers fungerte den veldig fint på min S5 🙂

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Tore)

      Vi kommer med en A til Å liste til høsten, så noe lettere blir det.
      NRK Super-appen er optimalisert for barn, men støtter dessverre ikke chromecast i dagens app.
      Vi noterer ned ønsket.

  17. Nexus 5 4.4.4. Førsteinntrykket av appen er veldig bra. Gleder meg til å teste den ut. En veldig positiv ting er at jeg kan favorittmarkere programmer for å lett finne de igjen.

    Opplever akkurat nå at direkte TV er ustabilt. Får feilmeldingen «Feil ved avspilling» innimellom.

    Ellers synes jeg fokuset på android er bra! Det er mange av oss der ute, og vi som betaler lisensen med glede setter pris på at vi får tilgang til nrk på vår favorittplattform! 🙂

    Svar på denne kommentaren

  18. Håvar Knutsen

    Hei. Dere sier appen støtter Chromecast med mangler son før, bl.a. undertekst. Nå har jeg ikke med med selve Chormecasten på ferie, men ser ikke noe som intuitivt forteller meg at Chormecast støttes?

    Svar på denne kommentaren

  19. Martin Hagen

    Testet på Nexus 4 (Android ver. 4.4.4) i helgen.
    Lagret innhold: Noe dårlig kvalitet på direkteavspilling når jeg bruker android som avspiller, mye hakking på enkelte avspillinger. Fungerer prikkfritt med Akamai.
    Direkte-TV: Akamai fungerer meget bra! Android og VLC som avspillere er hakkete og har problemer med å buffre opp til høyeste oppløsning.
    Chromecast: Ingen problemer så langt. (Gleder meg til støtte for undertekst kommer!)

    Ellers ser appen veldig bra ut, og mulighet til å lagre favoritter er en etterlengtet feature!

    Svar på denne kommentaren

  20. Jesper Pettersen

    Har nettopp lastet ned og testet appen på Galaxy S5, med Android 4.4.2 og Akamai.
    Fungerer veldig bra både på lagret media og direkte-tv. Avspillingen gjør et lite stopp etter ca. 10 sekunder, men fortsetter så nesten umiddelbart videre uten flere stopp eller andre problemer.

    Har kun testet oppkoblet via wifi, og er så langt godt fornøyd med appen.

    Svar på denne kommentaren

  21. Tore Tjomsland

    Hei, super app! På min Sony Experia Tablet Z ser jeg imidlertid at nedre verktøylinje (pauseknapp og linjen som viser hvor i programmet jeg er) kun er tilgjengelig når jeg ser direkte Tv.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Tore Tjomsland)

      Det er en feil som skjer på noen nettbrett når du har den i landskapsmodus. Vi skal pushe ut en oppdatering som fikser dette i dag.

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Simon Echmann)

      Jeg antar at du har på rotasjonslås?
      Vi pusher ut en oppdatering i dag som tvinger mobilen din til å gå i landskapmodus når du har på rotasjonlås. Da får du fullskjerm.

  22. Eirik Gundersen

    Flott app dere har laget! Har ett ønske som jeg gjerne skulle ha sett.

    Om det er mulig hadde det vært genialt med en form for skjermlås. Bruker dette på mx player når barna låner telefonen for å se film, slik at de ikke ved et uhell trykker seg ut av appen. Hadde vært genialt å få dette i NRK-appen også, så slipper vi å restarte Karsten og Petra hele tiden!

    Svar på denne kommentaren

  23. Er det mulig å få volumknappene til å styre mediavolum i appen? Per i dag så er det ringevolum som blir justert når man chromecaster. Mener jeg har sett dette virker i andre applikasjoner.

    Bruker Z1 med 4.4.4

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til JAN)

      Stemmer. Dette er forventet oppførsel så dette kommer vi til å implementere.

  24. Vil det bli et menypunkt til Innstillinger via appen; f.eks kvalitet? Dersom man har begrensnsinger i mobildataabonnementet så går det mye data når man streamer i HD/høyeste kvalitet, og det er jo ikke alltid et poeng på en mobil (Samsung S5). Kunne man hatt forskjellige innstillinger på kvalitet på Wifi vs Mobildata?

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Johann)

      Vi har en innstilling for å sette lav kvalitet i dag. Jeg noter ned ønske om å sette dette per tilkopling.

  25. Magnus Guntvedt Brevik

    Direkteavspilling fungerer svært dårlig. Den spiller i omtrent ti sekunder, så henger den seg bom fast. Spoleknappen hopper også tilbake til «start» av seg selv, og står der når det bufrer.

    Nexus 5. Har ikke installert noen annen avspiller.

    Svar på denne kommentaren

  26. NRK TV for Android: Fra lukket til åpen beta

    […] Hva skjer med betagruppen? Medlemmer av betagruppen vil få de nyeste oppdateringene og kan være med å forme produktet. Slik blir du betatester. […]

    Svar på denne kommentaren

  27. Lastet ned NRKCast og brukte Chromecast noen ganger med en Samsung Note tablet. I det siste har jeg prøvd uten å få fram cast-ikonet i avspilleren på tableten. Det er mulig det har vært en oppdatering av Android i mellomtiden.

    Svar på denne kommentaren

    • Thomas Aaeng (NRK) (svar til Anders Haug)

      Hei. NRKCast er ikke laget av NRK.
      Vi har chromecast funksjonalitet i vår «NRK TV (Beta)» app. Er det den du har problemer med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.