nrk.no

Disse bildene er tatt med 15 minutters mellomrom

Kategori: Webfunn


994246_559707534067047_1871168804_n

«Selfie» ble årets ord i 2013. Kroppsfiksering, kroppspress og idealer, er også ord som frekventerer dagens samfunnsdebatt. Hvordan man framstår på en «selfie» er sjelden overlatt til tilfeldighetene, og såkalte «før og etter-bilder» av slanke, pene mennesker som av en eller annen grunn ønsker å vise fram en endring, flommer over på nettet.

Australske Mel, jenta bak MelVFitness-kontoen på Instagram så seg lei av disse bildene, og forteller i sin bloggpost om hvordan hun på 15 minutter klarte å framstå med to relativt forskjellige kropper, bare ved hjelp av enkle fotografiske triks, litt brunkrem og noen hair-extensions.

Noe å tenke på neste gang du synes du ikke ser ut som en fotomodell i speilet?!

4 kommentarer

  1. Minimalt med forskjell på bildene. Byttet truse og sluppet ned håret og litt bedre holdning på bilde nummer to. Dårlig forsøk (?) på før/etter-triks. Den tilsynelatende forskjellen på kroppen er på grensen til å være innbildt, spør du meg.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.