nrk.no

Utvikle mobil-apper for NRK?

Kategorier: Apps,Mobil,Nettbrett,NRK & Webutvikling

NRK-huset på Marienlyst av Anders V på Flickr CC BY-NC-SA

I disse dager lyser NRK ut rammeavtaler for app-utvikling og innleie av konsulenttjenester for app-utvikling.

NRK arbeider med å forbedre mobiltilbudet

Noe av tilbudet publikum får fra oss, leverer vi i responsiv nettløsning, andre ting leverer vi som apper i ulike varianter. Til sistnevnte lager vi nå rammeavtaler for eksterne tilbydere.

Vi har valgt å dele avtalene i to, selv om de handler om mye av det samme. Det er fordi vi ser det både finnes en del selskap som kan være interessert i å ha en rammeavtale med NRK for å levere apper, og andre som kan være interessert i å ha en rammeavtale med NRK på levering av konsulenter for utvikling i våre lokaler på Marienlyst sammen med våre dyktige medarbeidere.

Rammeavtale

For å handle med NRK, trenger man en rammeavtale. Hvordan anbudsprosessen for dette fungerer har vi forsøkt å forklare i denne artikkelen Slik melder du deg på NRKs anbudskonkurranser

Rammeavtaler for levering av apper

Vi kommer til å inngå rammeavtale med flere leverandører, slik at vi kan finne riktig leverandør til riktig anledning. Vi vil bruke leverandørene tett i gjensidige kreative prosesser, der vi lander på en felles ambisjon. Så blir vi enige om pris og tar en rask beslutning på iverksettelse.

Rammeavtaler for levering av konsulenter

Der vi inngår rammeavtale for app-konsulenter, ønsker vi å få avtaler som gjør at vi kan leie inn konsulenter med app-relatert kompetanse (typisk mobil-design, IOS, Android og evt Windows Phone) som kan være med å delta i prosjektene (NRK.no, NRK TV/Radio, Yr.no osv) hvor man går inn i et prosjekt som ren prosjektbemanning.

Så om dette er interessant for deg og ditt firma, her er Mercell – portalen der man kan levere anbud – og her er artikkelen Slik melder du deg på NRKs anbudskonkurranser – lykke til med søknadsprosessen!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.