nrk.no

Miraklenes tid er ikke forbi

Kategori: Webfunn

Flykrasj i flufta. Foto: NBC News
Flykrasj i flufta. Foto: NBC News

Flykrasj i flufta. Foto: NBC News
Flykrasj i flufta. Foto: NBC News

Av og til sier vi «WOOOW» her i NRKbeta-redaksjonen på ting som absolutt ikke har noe med reinspikket teknologi og gjøre.

I de siste har vi prøvd å bli litt flinkere til å dele disse WOW-tingene vi finner med dere i form av det vi kaller Web-funn.

I dag WOW’et vi ganske så heftig til en gjeng med amerikanske fallskjermhoppere som opplever sitt livs mareritt i det to av flyene som tar dem til værs, krasjer i luften og tar fyr.

Mirakuløst nok går det hele faktisk bra. Med alle involverte.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Les hele saken på NBC News.

6 kommentarer

  • Marius Arnesen (NRK) (svar til Torkel)

   Jepp.

   Men det er nok NBC sin «feil», og vi får derfor gjort lite med den saken er jeg redd.

  • Andreas lykke (svar til Marius Arnesen)

   Apropos videoer på mobil: videoer på nrks nettside har sluttet å fungere hos meg på iOS 7. Er dette noe dere jobber med eller et problem kun hos meg?

  • John Korsnes (svar til Andreas lykke)

   Hei Andreas,

   Hvilke av nrks nettsider? Alle?

   Jeg kan svare for TV- og radio-løsningene (tv.nrk.no, radio.nrk.no). Vi testet iOS 7.0.2 før forrige release, og da gikk den igjennom testing.

   Her dog sett i loggene at enkelte opplever feil på iOS7 (iPad og iPhone) siste uke, men da kun iOS 7.0.3 (7.0.3. ble sluppet sent oktober). Er det denne du også kjører?

  • Ja, har 7.0.3, ja. Videoen registreres, men åpnes ikke i widescreen. Den blå rundingen med avrundede piler snurrer og snurrer. I chrome kjører de uten problem. Dette gjelder kun dersom videoer er lagt inn på NRKs sider inn mellom tekst. Å gå inn på nett-tv-sidene fungerer som normalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.