nrk.no

Er du vår nye designer?

Kategori: NRK


NRK Nye medier tilbyr en sjelden mulighet for den rette personen til å være med på å skape uttrykket til, og publikums interaksjon med NRKs ettertraktede innhold på håndholdte plattformer.

NRK Nye medier utvikler i dag tjenester som NRK.no, yr.no, UT.no, NRKbeta, NRK TV og NRK Radio. Med denne porteføljen har vi både et stort ansvar og et enormt potensiale. Vår satsning på mobil innebærer blant annet at vi ønsker å gjøre det mangfoldet av innhold vi besitter tilgjengelig for publikum i en moderne og enda mer brukervennlig innpakning.

NRK har i dag et offensivt nett- og mobiltilbud. Vi jobber kontinuerlig med å fornye oss og gjøre tjenestene våre enda bedre. Vi er i dag organisert som flere tverrfaglige team som jobber smidig for raskt å kunne endre fart og kurs. Den mobile plattformen er et av de viktigste satsingsområdene for NRK. Vi skal utvide vårt mobil-app team og er på jakt etter en designer som kan skilte med gode resultater og tidligere vellykkede prosjekter innen app-design.

Vår nye designer vil få jobbe tett med utviklerne og de ulike redaksjonene. Ved siden av å utforme mobil- og nettbrett-apper vil vedkommende få i oppgave å rådgi andre prosjekters responsive og nettbaserte mobilsatsninger. Hos oss får du jobbe i et helt unikt miljø. Du vil få være med å sette din signatur på NRKs ettertraktede innhold på håndholdte plattformer.

Våre eksisterende apper er en miks av native og web-baserte, og vår portefølje av signatur-apper fremstår i dag som noe fragmentert. Den rette kandidaten vil få en avgjørende rolle i å definere vår nye designplattform og hvordan NRKs apper skal fremstå som mer gjenkjennelige NRK-apper for publikum.

Er du en innovativ og dyktig designer med stort engasjement for brukervennlig, håndholdt design? Følger du med på den enorme evolusjonen som skjer innen mobilapplikasjoner? I så fall vil vi gjerne høre fra deg samt se eksempler på ting du har gjort.

LES MER OM STILLINGEN

Ta kontakt med:

Annette De Freitas
Mobilsjef,  NRK Nye medier
m: 98 22 53 20
@: annette.defreitas [at] NRK.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.