nrk.no

Hva skjer når brukernavn resirkuleres?

Kategorier: Internett & Webfunn

et spøkelsesaktig foto av to barn og en dame fra 1911
Royal Bank Branch, Notre Dame Street, Montreal, QC, 1911 av Musée McCord Museum på Flickr – ingen copyright

et spøkelsesaktig foto av to barn og en dame fra 1911
Royal Bank Branch, Notre Dame Street, Montreal, QC, 1911 av Musée McCord Museum på Flickr – ingen copyright

Yahoo har funnet ut at tiden er moden for å ta alle de gamle yahoo-brukernavnene ingen bruker mer, og dele dem ut på nytt, slik at istedet for å hete KatrinePettersen47, kan du få KP som noen sluttet å bruke for årevis siden.

Det er bare å sette seg på venteliste på brukernavn man ønsker seg, så er det first come first served. Det er en ganske fin idé. Men den har også noen uønskede bieffekter. For folk fortsetter å sende mail til døde adresser.

The Ghost Messages of Yahoo’s Recycled IDs er en interessant 5-minutter på Medium om hva som skjedde da Eva Chan (som er så tidlig adopter at hun heter @ec på Twitter) fikk et av drømme-brukernavnene sine på Yahoo.

1 kommentar

  1. Roy Halvor Frimanslund

    Du nok ikke få brukernavnet KP nei, minimum 4 tegn i brukernavn hos Yahoo. Dumt spør du meg, hadde gjerne fortsatt å bruke det første internettaliaset jeg brukte som var CK, men det er alt for få nettsteder og spill som har under 3-4 tegn.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.