nrk.no

Vil du kjøre NRK-bil i sommer?

Kategori: NRK


Noen har kanskje fått med seg at NRK legger ut på båttur i sommer.

2013-06-19 14.29.55

I tillegg til båten har vi leid en snerten liten bil som følger med på land. Den skal kjøre fra havn til havn og følge samme tidsplan som båten gjennom hele Norge. Den vil være lett synlig og kanskje vil den få med seg en og annen NRK-profil som passasjer på veien.

Du kan få kjøre den!

Planen er at det er publikum som skal kjøre bilen. Vi fordeler strekningene slik at så mange som mulig kan få være sjåfør. Fra en havn til en annen. Når du kommer frem til havnen er du dagens sjåfør, henter og bringer – og blir med på opplegget rundt kveldens sommeråpentsending. Når sendingen er ferdig overtar en ny person som kjører til neste havn.

2013-06-19 14.30.08

Dette er en unik mulighet til å få kjøre en kul bil, se deler av Norge, møte folk flest, møte både kjente og ukjente mennesker fra NRK og bli med å forme sommerens store TV-hendelse.

Slik kan du bli sjåfør

Ta en titt på reiseruten og finn hvilke strekninger du kunne tenke deg å kjøre. Du kan eventuelt få kjøre mer enn ett strekk også.

Så sender du enkelt og greit en mail med informasjon om deg selv og grunnen til at du vil være sommersjåfør til: sommerbilen@nrk.no

Du vil så bli kontaktet og få mer informasjon om du er aktuell som sjåfør.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.