nrk.no

DUGNAD: Hjelp NRK å oppdatere deg bedre

Kategorier: NRK & Webutvikling

En 1930-talls tegningav to kvinnelige piloter som siter ved et cafebord og snakker i hver sin håndholdte bildetelefon
Vintage Future Fantasies- Mobile communication & television av perhapstoopink på Flickr CC BY

Kan du gi oss tilbakemeldinger i dette TILBAKEMELDINGSSKJEMAET på vår nye måte å vise mobilnyheter på?

Dere gir verdifull hjelp

En av NRKs store styrker, er at vi har et stort og engasjert publikum som bidrar til å gjøre det vi lager bedre. Da vi testet forrige versjon av denne tjenesten før jul, fikk vi fem ganger så mange svar i tilbakemeldingsskjemaet som vi håpet på; over 650 stykker. Svarene var grundige, og helt sentrale for oss – både for å sjekke om vi var på rett kurs og om ting burde vært løst annerledes.

NRK Nyheter beta

Nå har vi utviklet nrk.no/nyheter et klikk videre, åpnet dørene på ny og holdt det gående en periode. Vi håper dere kan hjelpe oss med minst like mange (eller gjerne enda flere) tilbakemeldinger som i 2012, for det er noen ting vi desperat lurer på hvordan fungerer i hverdagen for dere…

Slik kan du hjelpe NRK å oppdatere deg bedre:

Vi vil gjerne at du lager en snarvei på hjemmeskjermen på smart-telefonen din (25-sekunders oppskrift her). Da vil du kunne gå rett inn i vårt nye nyhetstilbud og hjelpe oss å gjøre det bedre. Når du har brukt tilbudet noen dager, vil vi at du skal fylle ut TILBAKEMELDINGSSKJEMAET. Skjemaet ligger åpent for utfylling frem til mandag.

Premie

Som en takk til dere for at dere er så gode til å bidra, deler vi ut en supereksklusiv NRKbeta-tskjorte til en tilfeldig uttrukket skjemabesvarer. Og når vi sier supereksklusiv, mener vi supereksklusiv. Det finnes kun 3 eksemplarer i hele verden. Men denne tskjorten er selvsagt ikke motivasjonen deres. Dere bidrar fordi dere vil at det vi lager for dere skal bli bedre.

Kjør ivei, og tusen takk 🙂

Lag bokmerke-oppskrift
TILBAKEMELDINGSSKJEMA

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.