nrk.no

Hvor er den 29. april?

Kategori: Webfunn


I blant er det interessant å sette litt perspektiv på ting. I dag er det den 29. april, 2013 – men hvor er det? Det kreative individet Luke Twyman har laget en nettside som setter én dag i en større kontekst.

Here is today

HERE IS TODAY trenger ikke en fyldig tekstbeskrivelse fra oss. Ved hjelp av fiffige animasjoner og sammenligninger, gir siden et fint bilde på størrelsen til én dag, som kan sammenlignes med universet, pattedyrenes ankomst, menneskerasen, og andre ting. Fascinerende!

Kjenner du til flere interessante visualiseringer i samme sjanger? Fyll ut i kommentarfeltet!

4 kommentarer

  1. christian leon christensen

    Tøff, men jeg kunne jo hele tiden se dagen i dag, selv når vi kom over i geologiske tidsaldre 😉 Vi trenger enda mer høyoppløste skjermer slik at en pixel hadde vært nok ti å vise dagen idag i riktig skala.

    — christian

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.