nrk.no

Vil du bli sjef for været? NRK søker ny prosjektleder for yr.no

Kategori: NRK


yr2
yr.no er det aller største værnettstedet i Norden og ett av de største nettstedene i Norge, med opp mot 5 millioner brukere i uka. Vi er også en av Norges aller største eksportartikler, med over halvparten av brukerne utenfor Norge!

Som prosjektleder er du produkteier og ansvarlig for yr.no. Du driver bl.a. med produktutvikling, teknisk og redaksjonell prosjektledelse, videreutvikling og forvaltning av den eksisterende tjenesten. Du får ansvar for et nettsted som er viktig for mange nordmenn.

Vi ser etter deg som har omfattende erfaring med prosjektledelse. Du er entusiastisk, innovativ og flink til å holde kontakt med brukerne av nettstedet. Jobben som prosjektleder for yr.no er spennende og krevende, og du vil få mange nye utfordringer!

yr.no blir kontinuerlig utviklet, med nye versjoner ca 10 ganger i året. Til tider kommer det helt nye og verdensledende tjenester, f.eks. timesvarslene eller fullskjermskart. Du har evne til å lage noe nytt og som ingen har sett før, men som likevel føles kjent fordi det passer inn i resten av yr.no.

yr.no er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt; der NRK har hovedansvaret for presentasjon og formidling til publikum. Prosjektlederen er en del av tjenesteredaksjonen i NRK Nye medier. Nærmeste leder er redaksjonssjef Erik Bolstad.

Les mer om stillingen og hvordan du søker. Søknadsfrist 8. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.