nrk.no

Ledig stilling: vil du jobbe med oss?

Kategori: NRK


Jobbe i NRK?
Jobbe i NRK?

Vi trenger redaksjonell utvikler til NRK.no

Vil du være med på å gjøre NRK.no, et av Norges største nyhetsdrevne nettsteder, enda mer spennende for våre lesere?

NRKs avdeling for nye medier søker en dyktig grensesnittutvikler med utpreget sans for nyhetsformidling på nett. Du blir en del av gruppen i nettredaksjonen som jobber med utvikling av nyhetsrelaterte tjenester og verktøy i den daglige produksjonen, og vil også bli trukket inn i arbeidet med større satsinger som NRK.no har.

Som grensesnittutvikler sitter du tett på frontdesken og nyhetsdesken, redaksjoner som forvalter forsiden og journalistisk innhold hos NRK.no. Du er fysisk plassert i NRKs nyhetsavdeling på Marienlyst, Oslo. Du kommer til å jobbe tett sammen med disse redaksjonene med digital historiefortelling og skape spennende og interessante opplevelser for NRK.nos lesere.

Vi søker etter en medarbeider som er genuint interessert i grensesnittutvikling, datavisualisering og nyhetsjournalistikk på nett. Du må ha spisskompetanse innen frontend-teknologiene HTML5, CSS og Javascript (gjerne biblioteker). Har du erfaring med backendscripting som php eller .NET samt kjennskap til MySQL eller MSSQL er det en fordel.

Du må være faglig sterk, og ha genuin interesse for nettet og dets muligheter. Du må ha engasjement og evne til å sette deg inn i nye problemstillinger og utfordringer. Du bør derfor være interessert i nyhetsjournalistikk og gjerne ha relevant utdannelse også innen dette feltet.

Du må være samarbeidsvillig, selvstendig, kreativ og initiativrik, ha stå-på-vilje og kunne holde mange baller i luften på en gang i et hektisk nyhetsmiljø. Vi vektlegger også ansvarsfølelse, nøyaktighet og gjennomføringskraft.

Vi kan love en utfordrende og spennende arbeidshverdag i et av Norges beste fagmiljø innen nye medier, et uttalt satsingsområde for NRK. Avdelingen for Nye medier teller over 100 medarbeidere og har et ungt, godt og sosialt arbeidsmiljø preget av en kollegial delekultur.
En jobb i Nye medier i NRK gir gode sjanser for personlig utvikling, stor takhøyde for eksperimentering og nyutvikling i det største mediehuset i Norge.

Søk her: Redaksjonell utvikler til NRK.no

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med redaksjonssjef Tone Libråten 958 53 524 eller digital historieforteller Glen Imrie, 918 57 772.

Søknadsfrist: 9. desember 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.