nrk.no

Det skumleste du kommer til å se i dag

Kategori: Video


Noen kommer til å få spøkelser og zombier på døren i dag. Men dette er nok likevel mye mer fryktinngytende. En video av en helt vanlig dag på jobben. Dersom jobben din er å reparere antenner. Gjerne på toppen av en 539 meter høy mast. Som du klatrer til topps i stort sett uten sikring…

Jeg kan ikke skryte på meg annet enn en helt vanlig og menneskelig frykt for store høyder. Men her satt jeg likevel med hjertet i halsen deler av videoen. Den ble publisert i 2010, men vi hadde ikke sett den før og syntes det er en fin måte å skremme vannet av folk i dag som det er Halloween. Dessuten er jo vi som kringkastere avhengige av en del høye master rundt i Norge også. Vi bøyer oss i støvet for alle dem som jobber slik.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.