Screen Shot 2012-05-09 at 14.59.03

Postet til: Internett, Moro & Musikk og lyd

Onsdags-feelgood: Skje-skills


Her i NRKbeta ser vi svak for både talent og ymse former for «spooning». Da vi fant Deb «Spoons» Perry der ute på Internettet var vi ikke i tvil: Dette må også våre lesere få nyte godt av på en heller grå og trist onsdag.

For de av dere som mangler en teknologisk mediaknagg å henge denne artikkelen på, vil vi anbefale og se videoen helt ferdig, og få med dere produksjonsoppsettet til godeste Deb. Dama kødder nemlig ikke!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>