nrk.no

Mekanisk videomikser til mobilen

Kategorier: Mobil,Plattformer,Snacks & Video


Mye av det vi skriver om på NRKbeta kan stemples med ord som digitalt, virtuelt og automatisk. Så da ble vi akkurat nok fascinert da vi så noe som vi trygt kan stemple med analogt, fysisk og manuelt.

The Love Box er rett og slett en analog videomikser for epletelefoner. Sammenlignet med et redigeringsprogram som kan gjøre omtrent det samme er den stor, tung, upraktisk og dyr. Men samtidig vil all programvare bare kunne gjøre nesten det samme. Her mikser du to scener fra forskjellige vinkler mens du gjør opptaket.

Og kjenner vi NRKbetas lesere rett så klarer dere fint å bygge deres egen boks ganske enkelt. Og bygger dere selv er dere ikke begrenset til en spesiell type i-telefon.

2 kommentarer

  1. Jeg er enig i at den var dyr for ubehandlet tre og et speil. Med frakt kommer den på over 600 kr hos Etsy, og da kommer moms i tillegg. Men når jeg ser på bildene av den ser det ut som det er lett å lage en selv.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.