nrk.no

Utsatt tidsfrist på Hurtigruten-konkurransen

Kategori: NRK


MS Nordnorge at harbor
MS Nordnorge til kai

I forbindelse med braksuksessen Hurtigruten: Minutt for Minutt satte vi i gong ein konkurranse, som vi kanskje har vore litt dårlig til å annonsere for her på NRKbeta.

Frå nrk.no/hurtigruten:

Konkurranse
En jury bestående av folk fra NRK velger ut det beste mashup-prosjektet basert på materiale fra Hurtigruten. Bidraget må være i henhold til CC-lisensbetingelsene, være tilgjengelig for vurdering og påmeldt til remix@nrkbeta.no innen 1. oktober 2011. Premien er et reisegavekort for reiser i Norge pålydende NOK 8 040 – turen er på 8040 minutter, så premien er en krone pr minutt…

I utgangspunktet hadde konkurransen frist til 1. september, men sidan vi har vore litt treig med å få alt av video og medfølgande data på plass, samt at sommaren blei ganske annleis enn vi i utgangspunktet var førebudd på, er denne fristen utsatt til 1. oktober.

I tillegg vart premien litt større: 8082 kr og 75 øre, sidan sendinga varte i 134 timar 42 minutt og 45 sekund… 🙂

4 kommentarer

  • Kay Sindre Bærulfsen (svar til Kay Sindre Bærulfsen)

   Se der ja. Jeg var inne å sjekket, men ser linken ble lagt ett annet sted enn jeg forventet 🙂

   Dataen ser ved første øyekast flott ut. Jeg legger merke til at deler av dataen er korrupt (inneholder null-bytes midt i tall og strenger, negative MMSI-koder og unormalt høye hastigheter, feil encoding osv). Jeg kjenner igjen deler av NMEA-protokollen, så dere burde titte litt på parseren 😉 Dessuten savner jeg litt informasjon i AIS-stream’en, slik som båtnavn, størrelse på skipet, destinasjon og status. (btw, MMSI 259371000 er MS Nordnorge)

   Nå skal jeg sjonglere litt data, og se om man ikke får gjort noe kult ut av dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.