nrk.no

Fraværsassistent: NRKbeta er satt litt på pause

Kategorier: NRK & NRKbeta

Rosehavet på Rådhusplassen. Foto: Marius Arnesen / NRK
Rosehavet på Rådhusplassen. Foto: Marius Arnesen / NRK

Rosehavet på Rådhusplassen. Foto: Marius Arnesen / NRK
Rosehavet på Rådhusplassen. Foto: Marius Arnesen / NRK
Grunnet terrorangrepene i Oslo fredag 22/7 har de av oss som i utgangspunktet skulle fylle NRKbeta med teknosnacks, blitt satt til andre og viktigere oppgaver i de siste dagene.

Dette, sammen med ferieavvikling, gjør at vi dessverre ikke er i stand til å produsere like mye stoff på NRKbeta som ønskelig.

Vi håper dere har forståelse for dette, og vi lover å komme sterkere tilbake straks tingenes tilstand normaliserer seg.

13 kommentarer

 1. Eirik Solheim

  @noiram: og det er grenser for hvor mange artikler vi som er på ferie klarer å produsere via EDGE eller dette nymotens GPRS. Men mer om Telenor vs. NetCom og mobildekning om ikke så alt for lenge…

  Dessuten venter Canon S95 vs. Olympus XZ-1, litt undervannsfoto, noe 808-moro og mye annet. Så etter en litt spesiell sommer kommer vi sterkt tilbake!

  Svar på denne kommentaren

  • Hadde noen av blårussen i NRK sett på noe annet enn kroner direkte i utbetaling til Telenor vs NetCom så ville man skjønt at kostnadene (ekstraarbeid, forsinkelse etc) ved overgang fra Telenor til NetCom ville oversteget differansen i direkte kostnad mellom Telenor og NetCom.

   Fikk virkelig ikke noen av de som skjønte hva dette ville medføre, anledning til å åpne kjeften?

 2. Klart – dere har min fulle forståelse.

  Hva med å komme sterkt tilbake med kvalifisert synsing om prof-fotoapparater i de høyere prisklasser vs. billigere løsninger også? Dette er ihvertfall noe jeg er nysgjerrig på.

  Svar på denne kommentaren

 3. Sigurd Schaathun

  Som fjernsynsteknikkfreak kunne jeg faktisk godt tenke meg å lese om hvordan ting ble løst i den spesielle situasjonen, fra om de første direktebildene og videre. Må ha vært mye intens planlegging og smarte løsninger.

  Svar på denne kommentaren

 4. Billig og legendarisk spionkamera i papirfly og andre situasjoner

  […] mener fremdeles at papirflyplanen er god, men har som Marius har nevnt også en del andre ting å henge fingrene i for tiden. Heldigvis er små avkoblinger bare sunt, så […]

  Svar på denne kommentaren

 5. Det er en tid der tanker er både usikre og umodne. Syns det er greit at dere på NRK Beta tar «fri» en stund – full forståelse. Det er rar vinkling på journalistikken i disse dager, men det er nok ikke på sin plass å kommentere det noe mer i dybden akkurat nå. Ser fremover mot en kreativ høst og vinter på dette nettstedet. Håper de kreative hjernene blant oss alle ikke vistner bort selv om vi alle føler sorg og overlumpenhet.

  Svar på denne kommentaren

 6. Vil du jobbe med NRKs IT-systemer?

  […] at vi ikkje har fått fortalt om stillinga før, men som Marius forklarte tidligare, så har det vore ganske hektisk her i det siste. Heldigvis kan eg informere om at NRKbeta er tilbake i tradisjonelt driftsmodus i neste […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.