nrk.no

Mysteriet er løst. Filmens eier er funnet.

Kategorier: Internett & Snacks


@hexabonanza gjør oss oppmerksom på at eieren av den mystiske filmrullen som ble funnet i New York har meldt seg. Og Todd Bieber poster nok en svært gjennomført liten video om et møte i paris.

Nok en gang kan vi spekulere i om hele historien er møysommelig planlagt fra grunnen. Men det er uansett fint fortalt.

9 kommentarer

 1. Dersom dette er et stunt, så et stunt for hva?
  Analog fotografi (aka fotoknudsen): Det koster mer, gir (snart på forbrukerkamera) dårligere kvalitet og koster enda mer dersom du vil gi en kopi til dine kjære. PS: dersom du mister filmen, sammen med samtlige minner (personlig gir jeg en blank f i å miste et kamera til noen tusen mot de spontane øyeblikkene som fanges gjennom dette), men 1/1000000 odds på at filmen blir funnet av noen som faktisk bryr seg nok til å forsøke å levere den tilbake.
  Den gode samaritaner melder seg også. Dette vil faktisk flyte ganske fint sammen med fortellerstemmen. Den litt nervøse, har aldri gjort noe, får en mulighet og gjør det eneste rette kan fungere fint som reklame. Dog må den katolske kirke på et tidspunkt stå fram og si at «vi fant på dette fordi…» Dette er en løgn. Katolske (eller hvilken som helst) kirke som innrømmer løgn dreper seg selv.
  At det bare er en hyggelig fyr med en absurdlig [trustworthy] stemme som forsøker å gjøre noe hyggelig er også en teori.

  Occam har som oftest rett, selv om det selvfølgelig er en mulighet for at jeg forsøker å spre misinformasjon…

  Svar på denne kommentaren

 2. Katarina Storalm

  «Analog fotografi (aka fotoknudsen): Det koster mer, gir (snart på forbrukerkamera) dårligere kvalitet og koster enda mer dersom du vil gi en kopi til dine kjære.»

  Enig i at det koster mer, men dårligere kvalitet? Hvor har du plukket opp den vrangforestillingen? Du skal ha et intenst dyrt digitalkamera for å komme på samme kvalitet som et analogt speilreflekskamera. Hvis du vet hvordan innstillingene fungerer.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.