nrk.no

NRK.no, yr.no m.m. VIRKER IGJEN

Kategori: NRK


EDIT: Driftsproblemer tidligere idag, nå virker endelig nrk.no igjen.

nrk.nos brukere får en feilmeldingsside – en såkalt 503 – når de forsøker å gå inn på nrk.no i skrivende stund.

yr.no og p3.no dras med ned i dypet.

Det jobbes med saken.

Årsaken er databaseproblemer hos NRK.

OPPDATERING 18.02.2011 17:08:
Da er vi oppe og står igjen. Puh.

11 kommentarer

  • Anders Hofseth (NRK) (svar til Dan)

   Vi har fortsatt klikket; vi har skrudd opp cache-tiden, slik at folk ser innhold fra før det gikk galt. Men nå kom nettopp publiseringssystemet opp igjen, så det bør løse seg helt i løpet av ikke alt for lenge.

 1. Ser frem til et gjennomkommentert referat her på nrkbeta. /Jeg/ ville i hvert fall likt å lese om en hektisk dag i et av norges største mediehus, og masse stoff rent teknisk om hvordan dere gikk frem i problemløsingen.

  Svar på denne kommentaren

 2. Vil bare påpeke en ting her:
  Etter hvert virket nrk.no, mens m.nrk.no fortsatt ga feilmelding. Det kjipe her, er at med telefonen min gikk jeg til nrk.no som automatisk videresendte meg til m.nrk.no som var nede. Der fikk jeg bildet i artikkelen. Ettersom nrk.no var oppe, hadde det vært greit om man kunne kommet seg dit på en eller annen måte med en mobil enhet, uten å bli kastet bort hele tiden. Kanskje lagt inn en mulighet for dette på feilmeldingssiden?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.