nrk.no

Neste episode av Pioneer One er ute

Kategori: Snacks


Vi skrev om Pioneer One da første episode kom i sommer. Nå har gjengen produsert tre episoder til. Og episode 2 er klar for nedlasting. Dette er lavbudsjettdrama som er verd sine minutter. Eventuelt ikke. Diskusjonen under vår første artikkel er delt. Men vi liker serien og syntes både innhold, produksjon og distribusjonsmetoden er spennende.

Last ned neste episode: Pioneer One Episode 2

3 kommentarer

  1. Frank Iversen

    Episode 3 og 4 er nå ute, og historien begynner å skru seg til ! Det politiske spillet rundt «karantenen» til vår mann fra Mars gir assosiasjoner til «West Wing» eller «Presidenten» som den ble kalt her.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.