nrk.no

En liten endring av RSS-feed på NRKbeta

Kategori: NRKbeta


I september lanserte vi en egen kategori artikler på NRKbeta. Vi kaller dem «snacks» og artiklene blir vist begrenset på forsiden slik at de tar litt mindre plass. Det er i denne kategorien vi poster småting vi kommer over som er litt for stort for twitter og litt for lite for en hel artikkel.

Vi var usikre på hvor mange snacksartikler vi kom til å poste og la dem derfor ikke inn i vår hovedfeed. For å holde disse artiklene utenfor twitter, facebook og epostbrev.

Etter litt over to måneder ser vi at mengden snacks ikke kommer til å overdøve våre lengre artikler uansett. Og som vår tidligere kollega Øyvind skriver til oss i kommentarfeltet:

«Tror neppe de geeksa som leser NRKbeta ofte kommer til å få søvnproblemer om det kommer fem saker på en dag.»

Og vi er enige. Derfor har vi lagt snackskategorien inn i hovedfeeden. Så nå vil de små sakene våre også havne på twitter, facebook osv. Vi som jobber med NRKbeta jobber også med andre prosjekter i NRK. Så det er ingen fare for at vi kommer til å overlesse dere med det første.

Og som vanlig tar vi imot innspill, meninger og tips til hvordan vi kan gjøre NRKbeta bedre i kommentarfeltet.

4 kommentarer

  1. Aleksander Mørch

    Jeg har blitt så avhengig av RSS-readeren min at jeg nærmest ikke besøker forsidene til feedene mine lengre. Dermed har det gått hus forbi at dere i det hele tatt hadde en «snacks»-kategori. Så det er bare å inkludere de i feeden!

    Nå ser jeg at jeg har mye uspist snacks foran meg 🙂

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.