nrk.no

Projektor + hotellvegg = sant

Kategori: Snacks


Vi har gjennom creative commons tillatt all verdens bruk av klippene fra Bergensbanen. Og får av og til eposter med linker som viser litt av kreativiteten der ute. Nota Bene Visuals har brukt et lite klipp fra Bergensbanen i sitt show under feiring av åpningen av et hotell i Tyrkia. Klippet fra Bergensbanen er som nevnt svært kort, men selve showet viser meget kreativ bruk av projektor rettet mot hotellvegg og usedvanlig bra synkronisering av videoinnhold med veggen som lerret.

Linker

 

7 kommentarer

  1. Fantastisk visuell opplevelse på hotellåpning | One Penguin Queuing

    […] NRKbeta skrev om en åpning av et hotell hvor en prosjektør ble brukt til å vise en film på selve hotellveggen. Filmen er laget for å passe veggen og gir en fantastisk visuell opplevelse. Tenk å sett dette live!! […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.