nrk.no

Gratis duppeditter og en glimrende ferieaktivitet

Kategorier: Internett, Moro & NRKbeta


Det gikk mot slutten av sommerferien da vi skrev om geocaching i fjor. En form for elektronisk skattejakt som egner seg perfekt som aktivitet når man er på ferie. Derfor tillater vi oss å komme med en liten påminnelse og henvisning til fjorårets artikkel.

I anledning fjorårets begeistring la vi også ut en stor og fin skatt i nærheten av selveste NRKbetaredaksjonen på Marienlyst. Tanken var at folk kunne bruke denne til å bytte duppeditter de ikke lenger hadde bruk for. Og dette har fungert over all forventning. Mange dingser har byttet eier via denne bytteboksen.

Vi var nettopp ute og ryddet litt og kan melde at følgende dingser ligger i boksen og venter på nye eiere:

Et SpeedTouch ADSL-modem, et PCMCIA-til-ethernet ISDN adapter, ekte iPod-hodetelefoner, Griffinboks som gir iPod (ikke iPhone) ekstra strøm vha. et nivoltsbatteri, en bluetooth-USB-pinn, et hullkort, handfree til Siemens, billader til Ericsson, sportsklokke, nøkkelhank-lykt og to vifter.

Dere kan oppsøke cachen selv om dere har funnet den fra før. Og dere trenger IKKE å legge i noe nytt selv om dere tar ut noe elektronikk fra boksen. Problemet så langt har heller vært at boksen blir for full.

Og legg gjerne igjen et notat på geocaching.com når dere har vært innom. Det er gjennom meldingene der at vi får vite om boksen er full, om vi bør gå ut og legge i litt mer stash osv…

7 kommentarer

  1. Sindre Skrede (NRK)

    Skal si dere fyller opp med godsaker! Geocaching er, som dere sier, en ypperlig ferieaktivitet, som absolutt kan anbefales. Geocacher som NRK beta sin, er med på å heve nivået mange hakk for dem som liker å finne bokser med godt innhold.

    Svar på denne kommentaren

    • Tore Sinding Bekkedal (svar til Tore Sinding Bekkedal)

      Nei, jøss! Det er faktisk en annen type hullkort enn de jeg rusler rundt med i brystlomma – men stadig laget av «ths». Jeg lurer på hva ths står for, jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.