nrk.no

Hva bør Hoyd gjøre?

Kategorier: Film, Forskning, Foto, Mobil & Moro


Hoyd skriver på Twitter:

@NRKbeta Skal kjøre 200mil (Tromsø-Kr.Sand) til helga, hva slags morro kan en gjøre med android/pc/kamera? Har tenkt på time-lapse video

Det er allerede kommet noen forslag på Twitter og å filme det i HD og legge det ut som torrent er selvfølgelig en mulighet – men er det flere muligheter? Eneste begrensning er at det ikke må være trafikkfarlig, vi har ingen lesere å miste.

Fyr løs med forslag!

13 kommentarer

 1. Husk uansett å lagre GPS-tracket og synkroniser med bildene etterpå. Hvis man frigjør alle enkeltbilder med GPS-track, tror jeg nok noen kreative sjeler kan bruke det til noe ekstra morsomt.

  Svar på denne kommentaren

 2. – Film bakover forover og ut sidevinduene og legg ut de 4 videoene som torrent og be alle lage noe ut av dem.

  – Lag Geocaching skatter langs ruta.

  – Foto/timelapse video.

  – Autotwitter fra gps og foto?

  – Stopp ved alle ukjente men interresante steder du finner og lag en liten reisedokumentar fra de ukjente atraksjonene du finner.

  Svar på denne kommentaren

 3. Petter Smart

  Kjør timelapsebilder ut frontvinduet mens du rygger til Kristiansand. Når du lager timelapsefilmen starter du med Kristiansand. Slik vil det se ut som solen står opp i vest og går ned i øst og *vips* – du har laget en revolusjonerende video :O)

  Svar på denne kommentaren

 4. Ta et portrett av en ansatt fra hver bensinstasjon og/eller veikro/butikk/kiosk du er innom på veien, altså alle menneskene du møter i løpet av dine 200 mil. Geotag bildene, blogg om prosjektet. En slags roadmovie.

  Svar på denne kommentaren

  • Anders Hofseth (NRK) (svar til hoyd)

   bare hyggelig 🙂

   kjør trygt og gi oss gjerne et pip om hva det kommer ut av det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.